Новый флагманский центр «Volvo Car – Киев Аэропорт» открылся в автомобильном городке «ВиДи АвтоСити Аэропорт». Это первый в Украине концептуальный дилерский центр марки Volvo, построенный по стандартам Volvo Retail Experience. Кроме того это один из немногих автосалонов, который предлагает услуги тест-драйвов не только на дорогах общего пользования, но и по специальному маршруту для оффроуда.

Общая площадь дилерского центра «Volvo Car – Киев Аэропорт» - 1490 кв. м, что позволяет разместить в шоу-руме весь модельный ряд автомобилей Volvo. Площадь сервисной зоны - 600 кв. м. Одной из особенностей центра является обслуживание клиентов по программе Volvo Personal Service, когда за каждым покупателем закреплен личный механик. 

«Это один из немногих дилерских центров в Европе и первый в Украине, построенный в соответствии с концептуальными стандартами Volvo. Его особенность заключается в том, что в Украине в ближайшее время он будет единственным 3S-концептуальным автосалоном, который представлен тремя составляющими - Sales (продажи), Service (обслуживание) и Spare Parts (запчасти и/или аксессуары). Наш автосалон Volvo полностью соответствует требованиям бренда, которые строго регламентируют и размеры салона, и внутреннее оборудование, и объемы будущих продаж и тому подобное. Самое главное, что мы находимся в Киевском регионе, который обеспечивает более 30% украинских продаж новых автомобилей. Поэтому мы, безусловно, должны быть лучшими», - отметил Александр Джуринский, член консультационного совета «ВиДи Груп».

Специально к открытию центра на Бориспольском шоссе туда был доставлен новый флагманский седан Volvo S90. Официально этот автомобиль будет представлен в Украине чуть позже.

Фотографии с открытия автосалона «Volvo Car – Киев Аэропорт»

«VOLVO CAR – КИЇВ АЕРОПОРТ»

ОФІЦІЙНЕ ВІДКРИТТЯ КОНЦЕПТУАЛЬНОГО ДИЛЕРСЬКОГО ЦЕНТРУ VOLVO

 

Автомобільний холдинг ВіДі Груп з гордістю представляє Вам новий флагманський центр Volvo – «Volvo Car – Київ Аеропорт», що відкрився в одному з найбільших автомістечок України – «ВіДі АвтоСіті Аеропорт».

 

«Volvo Car – Київ Аеропорт» − це перший в Україні концептуальний дилерський центр Volvo, побудований відповідно до новітніх стандартів Volvo Retail Experience (VRE).

 

Концепція Volvo Retail Experience ґрунтується на контрастах – відкрите та закрите, тепле та холодне. Фасади з матового скла протягом дня виглядають білими та непрозорими, а ввечері починають просвічуватись. Зовнішнє оформлення в холодних тонах дивовижним чином контрастує з теплим та гостинним інтер’єром. Центром комфорту салону є зона відпочинку, що оформлена в стилі вітальні сучасного шведського будинку зі скандинавськими меблями та використанням в оздобленні природних матеріалів.

Новий дилерський центр «Volvo Car - Київ Аеропорт» загальною площею 1490 кв.м. дозволяє представити в шоу-румі весь модельний ряд автомобілів Volvo. Зона сервісу становить 600 кв.м.

 

«Volvo Car - Київ Аеропорт» - перший дилерський центр в Україні, що започаткував новий підхід до обслуговування клієнтів Volvo Personal Service. Згідно з Volvo Personal Service кожен клієнт Volvo має особистого механіка для поліпшення сервісу та прискорення роботи.

Новий дилерський центр став поєднанням легендарної шведської безпеки автомобільного бренду Volvo та багатолітнього досвіду роботи ВіДі Груп.

 

«Це один із небагатьох дилерських центрів у Європі та перший в Україні, який побудовано до останніх концептуальних стандартів Volvo. Його особливість полягає в тому, що в Україні найближчим часом він буде єдиним 3S-концептуальним автосалоном, що має три складові — Sales (продаж), Service (обслуговування) і Spare Parts (запчастини та/або аксесуари). Наш автосалон Volvo повністю відповідає вимогам бренду, які суворо регламентують і розміри салону, і внутрішнє устаткування, і обсяги майбутніх продажів, тощо. Найголовніше, що ми перебуваємо в Київському регіоні, який забезпечує понад 30% українських продажів нових автомобілів. Тому ми, безумовно, повинні бути кращими», - відзначив Олександр Віталійович Джуринський, член Консультаційних рад «ВіДі Груп».

Новий дилерський центр «Volvo Car – Київ Аеропорт» надає своїм клієнтам повний спектр унікальних і вже звичних для автомобільного ринку України послуг, а саме:

  • найкращі тест-драйви всього модельного ряду Volvo на швидкісній Бориспільській трасі, а також офроуд маршрут для 4х4;

  • унікальні послуги «ВіДі Аеропорт Сервіс»;

  • переваги у межах власної програми лояльності в партнерстві з WOG, Ощадбанком  та MasterCard;

  • власні страхові продукти спільно з «CREDIT AGRICOLE»;

  • послугу швидкого та вигідного trade-in;

  • послугу «Volvo Assistance», що є безкоштовною для всіх покупців Volvo в салоні «Volvo Car – Київ Аеропорт» протягом 2-х років з моменту купівлі;

  • гарантію довготривалої співпраці з корпоративними клієнтами, яких у нас понад 400.

Запрошуємо Вас до світу Volvo!

Чекаємо на Вас за адресою: Бориспільське шосе (поворот на аеропорт), 7 хвилин від Києва.

«Volvo Car – Київ Аеропорт» - Ваш дилер Volvo на Бориспільському шосе.

www.airport.volvocarsdealer.com

 

Тел. (044) 591 75 75

Владимир Коломинов
Владимир Коломинов
15 лет за рулем