Лексус Сіті Плаза запрошує Вас до близького знайомства з преміальним кросовером Lexus RX 270. Ми раді повідомити, що тільки зараз цей автомобіль можливо придбати у комплектації Business за ціною, яка приємно здивує кожного – від 1 055 789 грн.

Автомобілі доступні у білому, чорному та коричневому кольорах. До того ж Ви маєте вибір серед 3-х варіантів оздоблення салону натуральною шкірою із перфорацією - чорного, коричневого та бежевого кольорів. Ви також не залишитесь розчарованими завдяки оснащенню цього автомобіля: двозонний клімат-контроль, камера заднього виду та оздоблення керма шкірою, електрорегулювання та підігрів передніх сидінь. З RX 270 Ви будете впевнені у безпеці своїх пасажирів та себе завдяки 10 подушкам безпеки і активним підголівникам.

І, що не менш важливо, Ви матимете можливість відчути переваги сервісу преміум-класу та повагу до Вашого часу завдяки програмам Lexus Assistance та Lexus Concierge.

Звертаємо Вашу увагу, що кількість таких автомобілів обмежена.

За довідками про актуальні ціни, технічні характеристики та наявність Lexus RX 270 просимо звертатись до наших продавців-консультантів за номером телефону (044) 499 4009 або безпосередньо в автосалоні "Лексус Сіті Плаза" за адресою вул. Мечникова 2-А (б-ц. Парус).

Завжди раді бачити Вас!

«Лексус Сіті Плаза» на Печерську

вул. Мечникова 2-А

(044) 499 4009

*ціна вказана станом на 12.06.2015 р. та діє на обмежений склад автомобілів.

Где это происходит
Автосалон Лексус Сити Плаза
Лексус Сити Плаза
Автосалон, Киев, ул. Мечникова, 2А
Средняя оценка: 0,0на основе 0 отзывов

Салон «Лексус Сіті Плаза» зручно розташований в самому серці Києва — бізнес центрі «Парус», що на Печерську. Офіційний дилер «Сіті Плаза» є 100% японською компанією та надає послуги з продажу та сервісного обслуговування найвищого рівня. Аби забезпечити…

Робот Вертер
Робот Вертер