Увага! 01 липня 2015 року стартують продажі оновленої версії седана Volkswagen Polo Sedan. Офіційний дилер Volkswagen в Хмельницькому ТОВ “Престиж-Авто” зможе запропонувати усім, хто так давно мріяв про Volkswagen, “народний автомобіль” за ціною від 15 145$.

В результаті рестайлінгу у автомобіля незначно змінилися елементи екстер'єру та інтер'єру, а також розширився список опцій. Втім, під капотом все залишилося незмінним. Не дивлячись на те, що Volkswagen Polo Sedan випускається ще 2010 року, плановий рестайлінг він пережив лише зараз. Зовнішні зміни стосуються нового бампера, решітки радіатора і світлотехніки, що потягнуло за собою зміну форми капоту, а також повторювачів поворотів, які “переїхали” з передніх крил на дзеркала. Ззаду трохи змінився бампер і структура ліхтарів, а у дорогих комплектацій додалися дві хромовані накладки на бампері і кришці багажника. Більше оновлень в салоні: нове кермо з усіченим ободом в стилі Golf, більш якісні матеріали передньої панелі, інша оббивка сидінь і підсвічування салону у версії Highline. Крім цього, очікуємо на заявлену виробником поліпшену шумоізоляцію і розширений список додаткових опцій, зокрема біксенонові фари і функцію підсвічування поворотів «протитуманками», омивачі фар, передній парктронік і дзеркала з електроприводом складання.

Як і завжди, Volkswagen Polo Sedan буде запропонований клієнтам у трьох версіях: Trendline, Comfortline та Highline:

Вже в стартовій комплектації Trendline Volkswagen Polo Sedan оснащений підвіскою для поганих доріг, адаптований для холодних кліматичних зон, обладнаний передніми і задніми склопідйомниками, центральним замком, системою ABS, багатофункціональним дисплеєм, радіопідготовкою, денними ходовими вогнями, світлодіодним підсвічуванням номерного знака позаду і багатьом іншим.

Бампери Polo Sedan Trendline пофарбовані в колір кузова, а решітка радіатора виконана з хромованою окантовкою. На новинку встановлюються 14-дюймові сталеві колеса. Внутрішні ручки дверей , рукоятка важеля коробки передач і напрямні повітропроводів оброблені хромом.

Що стосується функціонального обладнання, у новому Polo Sedan приділено більше уваги комфорту і зручності пасажирів. На модель встановлюється електромеханічний підсилювач рульового управління із змінною продуктивністю в залежності від швидкості , багатофункціональний дисплей з чорно-білою графікою , що відображає всю необхідну водієві інформацію про витрату палива , запасі ходу, часу в дорозі та ін. В кожному авто присутнє повнорозмірне сталеве запасне колесо, бортовий інструмент і домкрат.

У базове устаткування комплектації Comfortline входять нові, більш потужні фари головного світла з подвійними розсіювачами і лампами H7 , встановлено 15-дюймові сталеві колеса, а корпуси зовнішніх дзеркал і ручки дверей пофарбовані в колір кузова. Кермо, рукоятки важелів коробки передач і гальма стоянки в даній версії оброблені шкірою .

Для любителів хорошого звуку приємним доповненням буде магнітола RCD 220 з радіо, а також CD і MP3 програвачами , аудиовходом AUX - IN і гніздами для USB і SD - карти.

У топової версії Highline повітрозабірник , накладки на ручки дверей, а також декор на багажнику і задньому бампері виконані в хромі . На автомобіль встановлюються легкосплавні 15-дюймові колеса «Tosa», а для передніх протитуманних фар додана функція підсвічування поворотів.

У Polo Sedan Highline встановлена протиугінна система з електронним іммобілайзером , датчиками внутрішнього об'єму і автономною сиреною. За комфортну температуру під час їзди відповідає автоматичний клімат -контроль « Climatronic » з режимом рециркуляції.

Volkswagen, як і завжди, приділяє велику увагу безпеці пасажирів і водія , тому всі версії обладнані подушками безпеки для водія і переднього пасажира і триточковими ременями безпеки на всіх сидіннях . До того ж, для всіх версій можна замовити бічні подушки безпеки.

Саме час придбати свій Volkswagen, а наш автоцентр допоможе обрати “Ваш ідеальний автомобіль”.

А для того, аби Ваша покупка стала ще  більш приємною та комфортною ми можемо запропонувати Вам умови лізингу чи кредиту, а також обміняти Ваше авто на новенький  Volkswagen через програму Trade In.

Форма запиту на оцінку Trade-In

Деталі Ви можете дізнатись, звернувшись до нас за адресою м. Хмельницький, вул. Прибузька, 48/2 чи зател. (0382) 702-200, (067) 380 04 55.

Где это происходит
Автосалон ООО "Престиж-Авто"
ООО "Престиж-Авто"
Автосалон, Хмельницкий, ул. Прибужская, 48/2
Средняя оценка: 4,25на основе 2 отзывов
2 отзыва 1 автоуашник

Компания "Престиж-Авто" - официальный дилер Volkswagen AG в Хмельницкой области - работает на украинском рынке в автомобильном бизнесе 12 лет, предлагая высококачественные услуги, как на этапе продажи автомобиля, так и в период послепродажного обслуживания.…

Робот Вертер
Робот Вертер