Шановні корпоративні клієнти! Автоцентр “Престиж-Авто” радий повідомити вам про запуск у виробництво спеціальної моделі для корпоративних клієнтів - Нового Polo Sedan Business Life! Вже з 13 липня 2015 року спеціальна модель доступна для замовлення в офіційного дилера Volkswagen ТОВ “Престиж-Авто” в Хмельницькому!

До вашого відома, Новий Polo Sedan Business Life для корпоративних клієнтів створений на базі моделі Новий Polo Sedan Trendline MG5 1.6l 85 PS та доповнений механічним кондиціонером.

Зумовлена підтримкою заводу Volkswagen доступна вартість спеціальної моделі становить всього 14.979 USD!

Варто зауважити, що термін дії гарантії спеціальної моделі Нового Polo Sedan становитиме 3-и роки або 100 тис. км пробігу, в залежності від того, що настане раніше. Перші 2-а роки гарантії діють без обмежень щодо пробігу.

 “Як показує практика, часто автомобілі юридичних осіб потребують більшої уваги “сервісників” ніж автомобілі фізичних осіб, проте завод Volkswagen не виокремлює їх в “групу ризику”, що є надзвичайно цінним для корпоративного клієнта. Крім того, в рамках програми “КУЛАНЦ”, завод Volkswagen  підтримує автомобілі корпоративних клієнтів і в післягарантійний період, надаючи так звану післягарантійну підтримку на “дорогий ремонт”. Як на мене, спеціаліста з гарантії  з 10-річним досвідом роботи, подібні умови, що пропонує “Престиж-Авто” для клієнтів є більш ніж просто вигідними, проте, їхня цінність пізнається з часом” , - коментує менеджер з гарантії компанії “Престиж-Авто” офіційного дилера Volkswagen в Хмельницькому Петельчук Олег. Нагадуємо  про те, що в 2015 Volkswagen оголосив про розширення гарантії на автомобілі комерційної та легкової групи.

Традиційно, Volkswagen в рамках концепції індивідуалізації, в залежності від потреб клієнта, пропонує замовляти  спеціальну модель Business Life із додатковим обладнанням.

Ми переконані, що оновлення моделі, розширена гарантія та конкурентоздатна ціна виведуть Новий Polo Sedan в лідери серед конкурентів.

Будьте переконані, що Volkswagen стане гарантією успішного ведення Вашого бізнесу!

Деталі стосовно продажів нового Volkswagen Polo Sedan Ви можете дізнатись, звернувшись до нас за адресою м. Хмельницький, вул. Прибузька, 48/2 чи за тел. (0382) 702-200,  (067) 380 04 55. 

Где это происходит
Автосалон ООО "Престиж-Авто"
ООО "Престиж-Авто"
Автосалон, Хмельницкий, ул. Прибужская, 48/2
Средняя оценка: 4,25на основе 2 отзывов
2 отзыва 1 автоуашник

Компания "Престиж-Авто" - официальный дилер Volkswagen AG в Хмельницкой области - работает на украинском рынке в автомобильном бизнесе 12 лет, предлагая высококачественные услуги, как на этапе продажи автомобиля, так и в период послепродажного обслуживания.…

Робот Вертер
Робот Вертер