Підрозділ Porsche Classic представить на шоу Goodwood Revival цілий ряд раритетів і унікальних автомобілів минулого

Штутгарт. Раритети, які зрідка з'являються на публіці, та унікальні автомобілі минулого допоможуть компанії Porsche відтворити протягом шоу Goodwood Revival 2015 дух першого десятиліття своєї історії. Зокрема, на шоу будуть представлені повністю відновлений Porsche 356 A 1 600 S Speedster 1957 року випуску, а також кузов 356 B Carrera 2 Cabrio з алюмінієвим жорстким верхом і люком з електроприводом. У 1962 році з конвеєра заводу зійшов усього один спорткар у такому оснащенні, і зараз цей унікальний екземпляр відновлюється підрозділом Porsche Classic. Шоу Goodwood Revival є одним із найпопулярніших місць зустрічі власників і любителів гоночних і спортивних автомобілів, випущених до 1966 року. Цього року шоу пройде на гоночній трасі в Гудвуді на півдні Англії з 11 по 13 вересня.

Оформлення відповідно до духу тієї епохи є обов'язковим атрибутом фестивалю Goodwood Revival. Саме тому стенд Porsche Classic буде оформлений у стилі майстерні Porsche початку 60-х років. На стенді експерти Porsche Classic в рамках демонстраційної програми на очах у всіх бажаючих розберуть і знову зберуть коробку передач Porsche 356. Крім того, компанія представить двигун і трансмісію Porsche Type 901 з номером шасі 300.057, зовсім недавно виявленого в покинутому сараї. Підрозділ Porsche Classic відновив обидва агрегати для заводського музею компанії. І, нарешті, відвідувачам буде представлено низку продуктів, пропонованих Porsche Classic - від цілого ряду доопрацьованих запасних частин і до нового набору для догляду за автомобілем Porsche Classic.

Як підрозділ виробника спорткарів із Цуффенхаузена Porsche Classic відповідає за підтримку автомобілів, вироблених, як правило, більш ніж 10 років тому. Ця підтримка може включати в себе всілякі аспекти - від обслуговування та надання технічної літератури до виробництва запасних частин і навіть повного відновлення автомобілів. Компанія наразі розширює міжнародну дилерську та сервісну мережу партнерів Porsche Classic до близько 100 відділень, що дозволить оптимізувати процес технічної підтримки класичних автомобілів Porsche. У цих сервісних центрах існуючі та потенційні клієнти Porsche зможуть отримати всеосяжну підтримку фахівців Porsche Classic. Таким чином компанія Porsche одночасно забезпечує збереження вартості та максимальну турботу про класичні та вінтажні автомобілі в рамках інноваційної концепції сервісного обслуговування, яка тісно пов'язує традиції та інновації Porsche. 

Тест-драйв Porsche 911 Carrera 4 GTS: белая пилюля чистого адреналина!

ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд» - офіційний імпортер автомобілів Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover та Porsche в Україні. Компанія розпочала свою діяльність у 1992 році та є одним із лідерів автомобільного бізнесу в Україні з відмінною репутацією та світовими стандартами якості. Десятки нагород і перемог у національних бізнес-рейтингах та автомобільних конкурсах красномовно свідчать про високі стандарти роботи та прогресивний підхід до ведення бізнесу в Україні. Дилерська мережа налічує 60 центрів з продажу та сервісного обслуговування автомобілів п'яти брендів по всій Україні. Детальніше про «Віннер» - на www.winner.ua.

Робот Вертер
Робот Вертер