Нагадуємо, що влітку стартувала всеукраїнська рейтинг-акція “Автоексперт. Краща СТО”. В цій акції брали участь всі станції технічного обслуговування України, які були готові боротися за звання найкращої в одній з трьох номінацій: Краща офіційна СТО, Краща спеціалізована СТО, Краща універсальна СТО. В результаті, були обрані 100 кращих СТО, а також кращі регіональні СТО України. З гордістю повідомляємо, що авторизована сервісна станція технічного обслуговування “Престиж-Авто” увійшла в сотню найкращих СТО України, а в Хмельницькій області посіла почесне перше місце серед усіх автосервісів.

Сабадаш Микола Васильович, заступник генерального директора з сервісу, подякував клієнтам за підтримку: “Ми виражаємо щиру подяку усім, хто віддав свій голос за Сертифіковану СТО ТОВ “Престиж-Авто”! Для нас дуже важливий кожен ваш відгук!”

Аби вручити подарунки та привітати “Престиж-Авто” з перемогою, до автоцентру завітав представник одного з організаторів всеукраїнської акції.

Відтепер, на стіні пошани Автоцентру “Престиж-Авто” +2 дипломи!

“Будьте впевнені, обираючи Автоцентр ТОВ “Престиж-Авто”, ви гарантовано отримаєте повний спектр послуг високої якості при купівлі чи обслуговуванні Вашого Volkswagen! Адже ми бережемо свою репутацію і піклуємось про кожного клієнта!” - прокоментувала результати акції начальник відділу з продажу автомобілів Мала Юлія.

І нагадуємо, що тільки Автоцентр Volkswagen надає в місті Хмельницький унікальну послугу “Підмінний Автомобіль” для клієнтів СТО “Престиж-Авто”.

Не змінюйте свого ритму життя! Залишайтесь мобільними з Volkswagen!

Где это происходит
Автосалон ООО "Престиж-Авто"
ООО "Престиж-Авто"
Автосалон, Хмельницкий, ул. Прибужская, 48/2
Средняя оценка: 4,25на основе 2 отзывов
2 отзыва 1 автоуашник

Компания "Престиж-Авто" - официальный дилер Volkswagen AG в Хмельницкой области - работает на украинском рынке в автомобильном бизнесе 12 лет, предлагая высококачественные услуги, как на этапе продажи автомобиля, так и в период послепродажного обслуживания.…

Робот Вертер
Робот Вертер