На ринок «онлайн таксі» Києва виходить новий гравець - додаток HOPIN TAXI, який повністю змінить правила гри. Без телефонних дзвінків та нудних очікувань смс, клієнти можуть викликати найближчий, найкращий або найулюбленіший автомобіль таксі. Простіший спосіб замовлення таксі в Києві, марно й шукати. На даний час HOPIN вже працює у Словаччині, Чехії та Словенії. Вартість таксі через HOPIN складає до 6 грн. за кілометр, при мінімальній ціні замовлення - 40 грн.

HOPIN TAXI – додаток для смартфонів і планшетів, який пропонує своїм клієнтам простий, надійний, зручний, безпечний та досить цікавий спосіб замовлення таксі. Найулюбленіший і найпопулярніший додаток зі Словаччини приходить до Києва.

На ринок «онлайн таксі» Києва виходить новий гравець - додаток HOPIN TAXI, який повністю змінить правила гри. Без телефонних дзвінків та нудних очікувань смс, клієнти можуть викликати найближчий, найкращий або найулюбленіший автомобіль таксі. Простіший спосіб замовлення таксі в Києві, марно й шукати. На даний час HOPIN вже працює у Словаччині, Чехії та Словенії. Вартість таксі через HOPIN складає до 6 грн. за кілометр, при мінімальній ціні замовлення - 40 грн.

"Ми живемо у дуже динамічний час. Сьогодні вже недостатньо швидкої та надійної доставки з місця на місце. Клієнти хочуть отримувати не просто зручність перевезень, а й такі сучасні опції, як контроль витрат, оплата за поїздки безготівковим способом, відстеження місцеположення таксі на карті.

Вихід на український ринок примножить наш досвід, який ми вже маємо сьогодні, працюючи у Словаччині, Чехії та Словенії. Протягом двох років реальної діяльності HOPIN TAXI встановило більше ніж 170 000 користувачів, щодня за допомогою додатку забезпечується понад 2800 замовлень. Відтепер HOPIN забезпечить замовлення таксі у 3 кліки і для українських клієнтів" - зазначив Мартін Баран, співзасновник HOPIN TAXI.

Інтерактивна мапа і основні переваги

Основним елементом додатку HOPIN є інтерактивна мапа, яка показує місцезнаходження клієнта та автомобілів таксі. Водій бачить точне місцезнаходження клієнта, а клієнт бачить положення автомобілів таксі, тому клієнту ніколи не доведеться довго чекати машину, а водію буде просто знайти пасажира. "HOPIN TAXI - це майбутнє поїздок на таксі - користування додатком для клієнтів і водіїв цікаве, просте та безкоштовне." - додав Мартін Баран.

Замовляй таксі просто

Після швидкого встановлення додатку з GooglePlay, Apple Store, Windows Phone Store або Amazon Store користувачі можуть розпочати замовляти таксі всього в декілька кліків. Початкова точка, що визначається за допомогою GPS може бути змінена вручну, також може бути задана і адреса призначення. Про приїзд таксі клієнт дізнається за допомогою повідомлення в додатку. Пасажири, в разі потреби, мають можливість повідомити водія, що запізняться, за допомогою повідомлення прямо з додатку, не надсилаючи водіям платні смс-повідомлення.

Гарантія та надійність

Завдяки розробленій системі платежів та моніторингу, клієнт володіє повною інформацією про пройдену дистанцію та може перевірити правильність остаточної нарахованої ціни за поїздку. Вартість поїздки можна оплачувати готівкою, або прямо в додатку, за допомогою платіжної картки. Після поїздки пасажир може оцінити поїздку з даним водієм таксі, що сприяє постійно зростаючій якості сервісу та дозволяє виділяти не надійних водіїв та неприємний досвід. 

Добрий автомобіль за хорошу ціну

Користувачі в простому інтуїтивному середовищі додатку можуть замовити таксі за типом автомобіля, максимальною ціною за кілометр, або за характеристиками водія, такими як стать, іноземні мови, оцінка користувачів. До інших додаткових параметрів також відносяться і менш звичні фільтри, такі як: місце для перевезення інвалідних колясок, автомобіль з дитячим сидінням або автомобіль з можливістю транспортування тварин. 

Охорона водіїв та клієнтів

"Водій може поскаржитись на клієнта,  якщо скарга є обґрунтованою і підтвердиться, клієнт буде заблокований. Якщо клієнт три рази поспіль не прибув на місце замовлення,  система автоматично його заблокує. Однак, кожен окремий випадок ми перевіряємо" - підтверджує надійність додатку HOPIN TAXI співзасновник Мартін Вінклер. "На українському ринку ми розпочинаємо з Києва. Наша мета – охопити інші великі міста, такі як Харків, Львів, Одеса, і до кінця року подвоїти кількість автомобілів таксі, що працюють з HOPIN" - доповнив Мартін Вінклер.

HOPIN підтримує найбільш використовувані світові мови, включаючи українську та російську. Додаток можна безкоштовно завантажити через Google Play, Apple AppStore, Windows Store та Amazon Store. Докладнішу інформацію та посилання на завантаження Ви знайдете на  нашому офіційному сайті www.hopintaxi.com.ua.

Коротко про додаток HOPIN

HOPIN TAXI розпочав роботу у Словаччині, в 2012 році. Відразу після старту автори отримали 3-тє місце в категорії Словацькі додатки на конкурсі Android Code 2012. На конкурсах  Apps Rulezz 2014 і Android Code 2014 тa 2015 отримали перше місце за найкращий додаток. Популярність та любов до HOPIN TAXI зростає, загалом додаток встановили вже більше 170 000 користувачів і він доступний у найпоширеніших операційних системах для смартфонів. Сьогодні HOPIN TAXI користуються майже 1300 таксистів. Окрім цього, таксі через HOPIN можна замовити також і за допомогою звичайного комп’ютера на нашому офіційному сайті - www.hopintaxi.com.ua.

Робот Вертер
Робот Вертер