Вже 4-й місяць у столиці працює мобільний додаток для замовлення таксі HOPIN. HOPIN – європейський сервіс для замовлення таксі, що прийшов до України з Словаччини. На даний час додаток, окрім рідної Словаччини, також працює у Чехії та Словенії. У найближчих планах компанії розширити свою діяльність і на інші великі міста України – Львів, Одесу, Дніпро та Харків.

Замовити таксі за допомогою додатку дуже просто, для цього достатньо лише 3 кліків. Додаток HOPIN вкрай простий, інтуїтивно зрозумілий, легкий (займає близько 2 мБ) і, що саме головне, зручний, як для пасажирів, так і для водіїв.

«Зараз ми зовсім не беремо комісій», - зазначають у HOPIN. До того ж компанія пропонує гідну компенсацію для водіїв. У Києві, тариф HOPIN стартує від 6 грн. за кілометр для авто комфорт-класу, а мінімальна поїздка складає 45 грн. Для авто бізнес класу діють ще цікавіші тарифи J.

Також для водіїв діють акції за успішне виконання замовлень, окрім цього компанія компенсує до 10 грн. за подачу автомобіля до початкової адреси замовлення. За приведених на роботу друзів HOPIN також пропонує бонуси. Детально про всі умови співпраці з HOPIN Ви дізнаєтесь безпосередньо на презентації у офісі компанії.

До HOPIN приймають авто від 2004 року випуску (з невеликими виключеннями для авто бізнес-класу), у гарному технічному та косметичному стані. Тобто в HOPIN немає ні старих авто, ні Lanos, ні Nexia.

Щодня команда проводить набір нових водіїв, збільшуючи кількість доступних авто. У HOPIN запевняють, що умови роботи для водіїв одні з найкращих, а можливо навіть найкращі на ринку!

Щоб стати водієм HOPIN потрібно просто зареєструватись за посиланням, після чого водія запросять до офісу компанії, де проведуть презентацію та навчать, як працювати з додатком.

У HOPIN працює доволі багато водіїв, які мають інше постійне місце роботи, вмикаючи додаток у вихідні, або вільний час.

«З недавнього часу у нас працюють електрокари Nissan Leaf, на День Незалежності ми 3 дні безкоштовно возили пасажирів на Chevrolet Volt. Тема електротранспорту актуальна для нас, так, їх поки що не так багато, як хотілося б, але ми постійно працюємо у цьому напрямку» - зазначають у HOPIN.

Додаток підтримує найбільш використовувані світові мови, включаючи українську та російську. HOPIN можна завантажити через Google PlayAppStoreWindows Store та Amazon Store.

Все ще не зареєструвався водієм у HOPIN? Тоді реєструйся, та заробляй разом з нами!

На правах реклами

Робот Вертер
Робот Вертер