У Вінниці 17 листопада 2016 року відбулося відкриття нового сучасного дилерського центру «Автовінн» - офіційного дилера авто Ford у Вінниці та області, за адресою: м. Вінниця, вул. Немирівське шосе, 94А.

Дилерський центр «Автовінн» - це третій автосалон Ford в Україні, після дилерів у Києві та Дніпрі, який відповідає останнім вимогам бренду і надає повний цикл послуг щодо продажу, післяпродажного обслуговування, у тому числі і запчастин,  автомобілів всесвітньовідомої марки.

Будівництво тривало півтора роки і у вересні 2016 року автосалон був зданий в експлуатацію. Загальна площа центру 1592 кв.м.:

  • зона шоу руму становить 676 кв.м.;
  • зона сервісу займає 785 кв.м.;
  • кількість підйомників - 10 (14 постів).

З появою сучасного дилерського центру Ford, вінничани та гості міста матимуть ще більше можливостей щодо придбання та обслуговування автомобілів марки Ford.

Виставкова зала нового дилерського центру розрахована на експозицію з шести автомобілів, а тестовий парк представлений п'ятьма автомобілями: Fiesta, Focus, Kuga, Monedo і преміальним кросовером Ford Edge, що дає можливість усім прихильникам бренду та потенційним клієнтам протестувати найпопулярніші авто Ford і скласти своє власне враження від сучасних авто всесвітньовідомої марки.

Високий рівень сервісу клієнтам в процесі придбання та обслуговування автомобілів надаватимуть 40 висококваліфікованих спеціалістів автоцентру, які пройшли навчання та мають відповідні відзнаки.

У новому центрі використовується тільки сертифіковане та оригінальне устаткування та інструменти, які дозволяють здійснювати обслуговування і ремонт автомобілів Ford з дотриманням всіх вимог до якості і термінів робіт.

Запрошуємо відвідати новий дилерський центр «Автовінн» і поринути у новий вимір якості від Ford.

Робот Вертер
Робот Вертер