Німецький концерн Continental представив на ринку України та інших європейських ринках нову преміальну шину PremiumContact 6. Завдяки компаніям-імпортерам нова шина стане доступною для українських споживачів вже з нового літнього сезону 2017.

«Ми бачимо значний потенціал українського ринку і раді запропонувати водіям у 2017 році нашу найновішу розробку, яка є втіленням високої європейської якості та відповідає найвищим вимогам сучасності. Виводити нові продукти на ринок України для нас - це також ще одна можливість підтримувати довгострокові партнерські стосунки, щоб сприяти розвитку місцевого бізнесу і спільними зусиллями забезпечувати українських споживачів продуктами преміум класу», - зазначив Даріуш Вуйцік, генеральний директор Continental, відділення шин в Польщі, Україні та країнах Балтії.  

PremiumContact 6 - втілення безпеки, комфорту, спортивності та витривалості 

Завдяки інноваційним хімічним та інженерним рішенням розробників Continental шина PremiumContact 6 відповідає найвищим вимогам безпеки та піклування про довкілля.

«Безпека та екологічність - це одні з найважливіших критеріїв мобільности сьогодні та в майбутньому. Саме над цими пріоритетами незмінно працює Continental. При виготовленні сучасних шин ми думаємо не лише про будову чи дизайн протектора, а перш за все про безпеку. Ми не просто виробляємо шини, а створюємо безпечне середовище для водіїв, пасажирів та пішоходів», - зазначив Арунас Кіаушас, директор департаменту експорту Continental, відділення шин в Україні та країнах Балтії.

Спеціалісти Continental досягли нового рівня майстерності у збільшенні пробігу шини, комфортності та зниженні опору коченню. Так само, як і попередні моделі ContiSportContact 5 та ContiPremiumContact 5, нова PremiumContact 6 вирізняється висококласними гальмівними властивостями навіть у дощ. А втілена у PremiumContact 6 інновація - застосування синтетичного аморфного діоксиду кремнію - робить гальмівний шлях на мокрій дорозі ще коротшим. PremiumContact 6 демонструє на 15% більший пробіг порівняно з шинами попереднього покоління, а зниження шуму зовні і всередині автомобіля сягає 10%.

Нова шина поєднує у собі максимальну безпеку, спортивний характер і відмінну керованість для автомобіля. Цього вдалося досягти завдяки оновленій конструкції плеча і рисунку протектора, запозичених від високотехнологічної SportContact 6, а також геометрії асиметричних ребер.

Таким чином нові шини підходять практично всім моделям легкових автомобілів - від спортивних та лімузинів до малолітражних та електрокарів.

Найвища оцінка експертів 

Нова PremiumContact 6 вже здобула найвищі оцінки у престижних порівняльних тестах. Зокрема, у двох етапах тесту 2017 німецького журналу AutoBild новинка обійшла 51 конкурента. Серед переможних характеристик шини - найкраща керованість на мокрій і сухій дорозі, динамічість і точність реакції на команди керма і короткий гальмівний шлях на вологій і сухій поверхнях. Крім того, PremiumContact 6 завоювала титул «Еко-чемпіона» за зменшення шкідливого впливу на довкілля.

Нова шина поступово замінить успішні попередні моделі ContiPremiumContact 5 і ContiSportContact 5, які теж отримали цілу низку нагород у порівняльних тестах.

Свідченням безкомпромісного рівня безпеки стала найвища оцінка «A» за європейською системою маркування, яку нова PremiumContact 6 здобула за надійне зчеплення з вологою поверхнею.

Європейське визнання і довіра українців

Європейські та азійські автовиробники обирають шини Continental для первинної комплектації. За статистикою, кожен третій автомобіль в Європі випускається на шинах німецького виробника.

«В Україні сьогодні спостерігається стабільний попит на продукцію преміум класу, тож ми раді, що шини високого європейського рівня доступні українським водіям як в оригінальній комплектації при купівлі авто, так і на ринку заміни шин. З появою PremiumContact 6 число прихильників шин Continental в Україні і далі зростатиме, адже як правило, одного разу купивши преміальну шину, водії залишаються вірними цьому вибору», - зазначив Олександр Воробєй, регіональний менеджер з продажу в Україні Continental, відділення легкових шин. 

PremiumContact 6 від Continental представлена в 70 типорозмірах. З діаметром від 16 до 21 дюйма, доступною шириною від 195 мм до 275 мм та співвідношенням висоти профіля до ширини від 65% до 40%, нова шина здатна задовольнити попит більшості автомобілістів.  

Робот Вертер
Робот Вертер