Безкоштовний додаток для GPS-навігації Waze відтепер підтримує українську мову.

Для зміни мови інтерфейсу потрібно перейти до Меню → Налаштування → Мова, а для того, щоб змінити голосові вказівки — Меню → Налаштуванн → Голосові вказівки. Якщо виникли будь-які питання чи пропозиції, можна зв'язатися з командою підтримки (https://support.google.com/waze). Частина команди Waze знаходиться в Києві та Житомирі.      

Waze — це соціальний навігаційний додаток, який дає водіям можливість допомагати один одному і заробляти за це бали та досягнення. Під час поїздок можна повідомляти про аварії на дорозі, пригоди, та іншу корисну інформацію. Крім того, водії можуть бачити своїх друзів на карті і відправляти один одному маршрути і час прибуття до місця призначення. Waze підтримує інтеграцію c Foursquare, Twitter і Facebook. Ви можете відправляти твіти про те, що ви робите в додатку, і підключити свій профіль до аккаунту Facebook, щоб бачити на карті друзів, які вже стали wazer'амі.

Також Waze підтримує ініціативу Connected Citizens Program (ССР), яка допомагає взаємодіяти громадянам з міськими службами для обміну корисною інформацією, а також отримувати відомості про трафік, аварії та інші проблеми на дорогах. До ССР вже приєдналося місто Дніпро.  

Теги: украина