23 листопада у м. Харків відбулося урочисте відкриття концептуального дилерського центру Volvo, побудованого відповідно до новітніх стандартів Volvo Retail Experience (VRE). На церемонію офіційного відкриття завітали регіональний менеджер Volvo Cars, який відповідає за ринки Північно-Східної Європи, Чаба Лакатош та Менеджер із розвитку дилерської мережі ринків EMEA, Герхард Крендель, а також Власник і СЕО Групи компаній Віннер в Україні пан Іван Гинянський.

Концепція Volvo Retail Experience ґрунтується на контрастах - відкрите та закрите, тепле та холодне. Фасади з матового скла протягом дня виглядають білими та непрозорими, а ввечері починають просвічуватись. Зовнішнє оформлення в холодних тонах дивовижним чином контрастує з теплим та гостинним інтер'єром. Центром комфорту салону є зона відпочинку, що оформлена в стилі вітальні сучасного шведського будинку зі скандинавськими меблями та використанням в оздобленні природних матеріалів. Новий дилерський центр «Volvo Car - Харків» загальною площею 1640 кв.м. дозволяє представити в шоу-румі весь модельний ряд автомобілів Volvo. Зона сервісу становить 770 кв.м.

«Volvo Car - Харків» представляє повний модельний ряд інноваційних автомобілів шведського бренду та високопрофесійне сервісне обслуговування відповідно до стандартів виробника. Незабаром новий дилерський центр, першим у Харківському регіоні, зможе запропонувати своїм клієнтам новий підхід до обслуговування клієнтів Volvo Personal Service. Згідно з Volvo Personal Service кожен клієнт Volvo має особистого механіка для поліпшення сервісу та прискорення роботи. А сам процес обслуговування, який триває не більше години, нагадує роботу на піт-стопах у сучасному автоспорті. Volvo Personal Service - це втілення власного шляху Volvo щодо володіння автомобілем Volvo, прогресивного способу мислення та інноваційного підходу до спрощення щоденного життя.

Дилерський центр «Volvo Car - Харків» надає своїм клієнтам повний спектр унікальних і вже
звичних для автомобільного ринку України послуг, а саме:

  • Професійна консультація фахівців високого рівня та великий вибір останніх новинок модельного ряду автомобілів Volvo.
  • Повний комплекс послуг пов'язаних із продажем нових автомобілів, включаючи тест-драйв, страхування, лізинг, кредит, trade-in.
  • Гарантія від заводу-виробника. Продаж оригінальних запасних частин і аксесуарів.
  • Зона відпочинку з Wi-Fi.

Адреса дилерського центру: м. Харків, вул. Сидора Ковпака, 22, телефон +38057 725 11 11, kharkiv.volvocarsdealer.com.

Робот Вертер
Робот Вертер