З 1 по 28 лютого 2013 року в автоцентрі «Віннер Автомотів» Ви маєте можливість придбати ці чудові автомобілі від 487 320 грн!

Volvo XC90 - це не просто авто, це лідер позашляховиків. Розкішний дизайн, підвищений рівень комфорту та незмінна якість роблять цей автомобіль дійсно особливим. Великий за розмірами та готовий до пригод, Volvo XC90 розширює поняття розкоші, включаючи неймовірні технічні характеристики, комфортні місця для 7 людей та легендарну безпеку Volvo.

У той же час Volvo ХС70 - успішний, витончений та стильний. Сідаючи за його кермо Ви відчуваєте ідеальний баланс комфорту та швидкості. Розумні та універсальні функції Volvo ХС70 надають вам свободу та заохочують до прояву спонтанності. Довговічний кузов, більший простір для багажу та ще більший комфорт салону із сидіннями з підігрівом і вентиляцією, а також потужна акустична система.

 З 01-го по 28 лютого 2013 року у автоцентрі "Віннер Автомотів" Ви маєте можливість придбати ці чудові автомобілі від 487 320 грн.!*

Детальніше про автомобілі Ви можете дізнатись тут: http://volvo.winnerauto.ua

 * Умовами договору може бути передбачено еквівалент вартості автомобіля у Євро, при цьому остаточна вартість розраховується по курсу НБУ на день здійснення оплати.

Автоцентр "Віннер Автомотів" чекає на Вас!

Адреса: пр-т Московський, 24 д
Київ, 04655, Україна
тел. 496 00 06
факс. 496 45 83
e-mail : volvo@winnerauto.ua

Где это происходит
Виннер Автомотив
Автосалон, Киев, просп. Московский, 24 д
Средняя оценка: 3,4на основе 5 отзывов
5 отзывов 9 автоуашников

«Компанія «Віннер Автомотів» - офіційний дилер Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover»..

AlekSokolov