8 лютого 2013 року у автоцентрі «Віннер Автомотів» відбулася грандіозна прем’єра найновішої розробки від Volvo Car Corporation – надсучасної моделі Volvo з яскраво вираженими позашляховими рисами, кросовера V40 Cross Country, який піднімає на нову висоту унікальне поєднання потужної витривалості та виразної елегантності.

Закрита презентація, ведучим якої став добрий друг «Віннер Автомотів» та давній прихильник бренду Volvo, шоумен Юрій Горбунов, пройшла у колі шанувальників скандинавського дизайну та шведської якості, в атмосфері приємного спілкування, доброзичливості та відкритості, що у своєму поєднанні відтворюють особливий дух, притаманний лише заходам Volvo. Кульмінацією вечора, звісно, стала урочиста поява автомобілів, які було представлено гостям у двох версіях - бензиновій та дизельній.

Говорячи про сучасний автомобіль, не може бути мови про прості речі, тому сюрпризом для присутніх стало унікальне 3D Mappig Show із задіянням «винуватця» вечора. Світлове театралізоване дійство надовго запам'ятається усім присутнім, адже за допомогою проекцій світла та спецефектів було відтворено живу динамічну картинку автомобіля із передачею особливостей його конструкції та дизайну. По закінченні шоу клієнти могли особисто познайомитися з новинкою. Вочевидь був той факт, що авто сподобалось та викликало позитивні відгуки майбутніх власників.

Легендарний шведський бренд протягом вже майже століття символізує надійність, довговічність, безпеку та якість. Тому доречно, що абсолютно нову модель V40 Cross Country створено у кращих традиціях Volvo, проте, згідно з вимогами сучасного ритму життя та передбачаючи очікування своїх прихильників, автомобілю надано динамічну зовнішність, забезпечено відповідними швидкісними можливостями та позашляховими особливостями. Спортивний дизайн свідчить про динамічний настрій автомобіля, а інноваційні технології, реалізовані в ньому, дозволяють не лише краще керувати ним, а й насолоджуватись безпечною їздою незалежно від якості дорожнього покриття та за будь-яких погодних умов. Таким чином V40 Cross Country гарантує своєму власнику отримання відчуття пригоди та комфорту в повсякденному житті!

Особисто пересвідчитися у безкомпромісних перевагах автомобіля та відчути його особливості та позашляхові якості усі бажаючі можуть під час індивідуальних тест-драйвів V40 Cross Country, запис на які відбувався протягом презентації. Індивідуальні тест-драйви було спеціально запроваджено, аби гості мали змогу персонально поспілкуватися з консультантами та зосередитися на новому V40 Cross Country.

Гарний настрій події довершували легка музика, смачний вишуканий фуршет зі шведськими стравами та приємні сюрпризи від «Віннер Автомотів».

Для довідки. Детальну інформації про модель, комплектації, вартість, строки та умови замовлення можна отримати у консультантів відділу продажу «Вольво» автоцентру «Віннер Автомотів».

Где это происходит
Виннер Автомотив
Автосалон, Киев, просп. Московский, 24 д
Средняя оценка: 3,4на основе 5 отзывов
5 отзывов 9 автоуашников

«Компанія «Віннер Автомотів» - офіційний дилер Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover»..

AlekSokolov