Тільки до 31 березня 2013 року автоцентр "Віннер Автомотів" пропонує революційні знижки до 90 000 грнна автомобілі Volvo S60 та S80.

Volvo S60 - це розкішний автомобіль, котрий обіцяє більше, ніж комфорт екстракласу або вишуканий дизайн. Автомобіль, котрий сильніший та розумніший тоді, коли це необхідно саме вам.

Volvo S60 звертається до вашого інтелекту, душі та почуття прекрасного і при цьому залишається дуже практичним. Він пропонує простір для п'яти осіб, мускулисту посадку й аеродинамічні скульптурні форми в стилі купе. S60 ідеальний зразок цілеспрямованого дизайну - краса, що залишається функціональною.

У свою чергу Volvo S80 - це автомобіль, який розуміє та контролює ситуацію навколо тебе. Всі версії S80мають неперевершені динамічні характеристики. Силовий агрегат і шасі діють як єдине ціле. Всі компоненти авто будуть нагадувати Вам про те, що Ви володієте найдинамічнішим Volvo S80.

Такі нововведення, як функція попередження про безпеку зіткнення, функція підтримки гальмування та система динамічної стабілізації та контролю тягового зусилля, дозволяють Вашому Volvo S80 інформувати та захищати Вас, а також зменшувати напругу від довгої та небезпечної поджорожі. Volvo - це постійно працююча інтелектуальна система. Це авто відповідає найвищим стандартам та проявляє справжнє піклування про людей, котрі знаходяться в ньому.

Автоцентр "Віннер Автомотів" чекає на Вас!

Адреса: пр-т Московський, 24 д
Київ, 04655, Україна
тел. 496 00 06
факс. 496 45 83
e-mail : volvo@winnerauto.ua

Где это происходит
Виннер Автомотив
Автосалон, Киев, просп. Московский, 24 д
Средняя оценка: 3,4на основе 5 отзывов
5 отзывов 9 автоуашников

«Компанія «Віннер Автомотів» - офіційний дилер Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover»..

AlekSokolov