Всього за 111 грн в «Автоцентрі на Столичному» кожен автовласник зможе ПОВНІСТЮ перевірити стан здоров’я свого транспортного засобу і отримати карту «CarMan@CarWoman» 3%. У період проведення акції надається можливість провести один з 3-х наступних видів робіт за спеціальною ціною – 111 грн. з ПДВ за комплекс робіт. Пропозиція діє з 18.03.2013 по 30.04.2013.

1) Діагностика ходової частини та двигуна за 111 грн. з ПДВ, включає в себе: Ходова частина, огляд та перевірку механізму кермового управління (кермова рейка, кермові тяги, наконечники, кермова колонка, гумові пильники, патрубки системи ГУР, насос ГУР, рівень рідини), огляд системи охолодження (радіатор системи охолодження, патрубки, кріплення, хомути, рівень охолоджуючої рідини) Огляд передніх та задніх гальмівних колодок, передніх та задніх гальмівних дисків (барабанів)

Г) Перевірка кульових опор та пильників шарових опор, перевірка втулок та стійок стабілізаторів (передньої частини та задньої частини).

Д) Перевірка підшипників маточин передніх та задніх коліс

Е) Огляд амортизаторів (на наявність пошкоджень) та пружин передньої та задньої підвіски.

Є) Перевірка стану шин та дисків коліс, контроль тиску (також в запасному колесі), перевірка затяжки болтів колісних дисків необхідним моментом.

двигун

Ж) Проведення зчитування помилок всіх систем ДВЗ.

З) Перевірка режимів датчиків ДВЗ. При виявленні помилок виконати тест пристрою

И) Виконання перевірки правильності налаштування ДВЗ 

2) Контроль та регулювання кутів встановлення коліс - 111 грн. з ПДВ, включає в себе:

Контроль кутів встановлення передніх коліс легкових автомобілів, без врахування можливих додаткових робіт, необхідність яких виявляється під час проведення робіт з регулювання. Роботи з регулювання не включають в себе необхідні витратні матеріали та запчастини в яких є потреба у використанні під час виконання вказаних робіт (регулювальні шайби, болти, гайки та інше).

3) Шино-монтаж - від 111 грн. з ПДВ, включає в себе:

Знаття 4-х коліс, демонтаж існуючої покришки, встановлення нової (іншої), балансування коліс, встановлення коліс на автомобіль. Пропозиція дійсна для коліс зі сталевими дисками, розміром R13-R15. Роботи з шино монтажу не включають в себе необхідні витратні матеріали та запасні частини в яких є потреба у використанні під час виконання вказаних робіт (грузи та інше).

Виявлені в результаті діагностик і перевірок недоліки, усуваються за бажанням Клієнта зі знижкою на послуги та запасні частини відповідно до програми лояльності «CarMan@CarWoman»

Автоцентр на Столичному

Столичне шоссе 90

044 206 80 00

Где это происходит
Автоцентр на Столичном
СТО, Киев, Столичное шоссе, 90
Средняя оценка: 4,3231на основе 65 отзывов
65 отзывов 7 автоуашников

«Автоцентр на Столичном» является крупнейшим сервисным центром в Украине. Сервисная зона оборудована 50 современными подъемниками, необходимым диагностическим оборудованием, для гарантийного и послегарантийного обслуживания автомобилей Автоцентр на Столичном…

avtocentr.com.ua
AlekSokolov