"Спокійне літо" чекає на тих, хто з 1 червня по 30 липня скористається комплексною акцією для послуг з дозаправлення кондиціонера і діагностики ходової. Для клієнтів, які протягом двох місяців приїдуть на проведення даних послуг надається ЗНИЖКА -15% на роботи за умови проведення обох послуг одночасно. А клієнти, які приведуть на СТО ще й друга, отримують ДОДАТКОВУ ЗНИЖКУ -15%!
  • Спокійне літо" чекає на тих, хто з 1 червня по 30 липня скористається комплексною акцією для послуг з дозаправлення кондиціонера і діагностики ходової. Для клієнтів, які протягом двох місяців приїдуть на проведення даних послуг надається знижка -15% на роботи за умови проведення обох послуг одночасно. Дана знижка поширюється і на роботи з усунення неполадок, які було виявлено під час діагностики ходової. Поспішайте до 31 липня, щоб Ваше авто було надійним у час відпусток.
  • Кожен, хто з 1 червня по 31 серпня надасть дані друга, який володіє Hyundai і ще не обслуговувався в Автоцентрі "Hyundai на Липинського" отримає знижку додаткових 15% до картки. Акція "Приведидруга" також поширюється на всіх клієнтів, які приїхали вдвох, тоді вони обоє отримують по 15% до картки на роботи.
  • З 1 червня по 31 серпня оголошено розшук! Акція "Розшукується новенький" надає додаткові 10% на роботи (до картки, яку клієнт отримає під час першого свого візиту) для клієнтів, які приїхали до нас вперше.
  • Якщо Ваше авто старше трьох років, тоді акція "Тим, кому за 3" для ВАС! Автоцентр "Hyundai на Липинського" збирає старих друзів і дарує їм знижку -30% на всі види робіт. Акція триває з 15 червня до 15 липня, ми раді зустрітися з Вами знову!
  • Тим, кому планове ТО5 має проводитись у період з 15 липня до 31 серпня акція "Літнє ТО5" стане особливо вигідною! За її умовами Ви заощадите додаткові 10% на роботи до картки. ВАЖЛИВО: Акція діє для моделей Tucson, Accent, Santa Fe, Getz, Sonata.
  • Перевірити чи з Вашим авто все гаразд після відпускного періоду Вам допоможе акційна пропозиція серпня! З 1 по 31 серпня в Автоцентрі "Hyundai на Липинського" проводитиметься "БезкоштовнаДіагностика Ходової" абсолютно ВСІМ власникам Hyundai (під безкоштовним розуміють надання послуги за 1,2 грн)
  • Особливо вигідною для клієнтів, які ретельно піклуються про своє авто, є акція "Посилка в осінь", за умовами якої з 1 вересня по 30 вересня клієнти, що обслуговувались влітку 2013 отримають додаткових 10% на роботи у вересні.
  • Нагадуємо, що до 31 грудня Ви можете скористатись своїм "Сертифікатом", який Ви отримали взимку після проходження ТО.
Где это происходит
Автосалон Hyundai на Липинского
Hyundai на Липинского
Автосалон, Львов, ул. Липинского, 36
Средняя оценка: 0,0на основе 0 отзывов

Автосалон Хюндай на Липинського є офіційним дилером Hyundai у Львівській області. Надається повний спектр послуг, пов'язаних з продажем, обслуговуванням та постачанням оригінальних запчастин і аксесуарів для автомобілів Хюндай. Також, продаж автомобілів може…

AlekSokolov