Київ. 8 листопада 2013 року. Осінь традиційно багата на різноманітні динамічні тест-драйви, що їх щорічно проводить компанія «Віннер Автомотів». Цього разу у стильному ресторані авангардної кухні Девіда Кікіллуса DK, що у новому готелі Ramada Encore на Столичному шосе, зібралися корпоративні клієнти компанії на події Fleet Brunch Test-Drive 2013, організованій автосалоном.

Біля ресторану гостей зустрічали яскраві представники автомобільної сім'ї «Віннер Автомотів» та брендів, що їх представляє компанія - Ford, Volvo, Land Rover та Porsche. На тест-драйв було обрано саме ті моделі авто, що можуть повністю задовольнити корпоративні потреби найуспішніших компаній України та зацікавленість у яких найбільше проявляли фліт-клієнти компанії протягом останнього року.

Так, бренд Ford на тесті був представлений трьома моделями: Ford Focus з новим 1.0-літровим двигуном EcoBoost потужністю 100 к.с., 2.0-літровим дизельним Ford Mondeo потужністю 140 к.с. та новим комерційним 2.2-літровим Ford Transit Custom потужністю 125 к.с.

Новий Focus традиційно користувався великою популярністю на тесті. Один за одним учасники переконувалися, що модель потужністю 100 к. с. показує найкращу в класі паливну економічність - 4,8 л/100 км, а на дорозі автомобіль демонструє чудову маневреність і точність реакцій. Зважаючи на потреби фліт-клієнтів, цей автомобіль справляє враження справжнього помічника. Навіть якщо водій проводить досить багато часу за кермом, Ford Focus сприяє комфортним відчуттям у дорозі.

Про Ford Mondeo кажуть - надійний, потужний, створений для того, щоб отримувати максимальне задоволення від керування авто. Учасникам тесту особливо сподобалися розкішна комплектація, елегантність і просторий салон автомобіля. Особливе значення для корпоративних клієнтів у цій моделі мала інтелектуальна система захисту Ford разом з технологіями активності і пасивної безпеки - комплекс засобів безпеки, що був оцінений на 5 зірок за системою Euro NCAP.

Новий Ford Transit Custom, представлений на тесті, втілив у собі все найкраще від легендарного Ford Transit. Його сильні сторони були повністю переосмислені у фургоні, розробленому спеціально для того, щоб привести бізнес фліт-клієнтів «Віннер Автомотів» до майбутнього. Сучасний та професійний вигляд автомобіля вселив довіру серед учасників тест-драйву, котрі також високо оцінили комфортний та практичний інтер'єр, що має на меті зробити кожний робочий день легшим.

Бренд Volvo був представлений на події одним зі своїх найяскравіших представників - повноприводним 2.4-літровим Volvo XC90 потужністю 215 к.с. Учасники події із задоволенням тестували автомобіль, головною перевагою якого за усіх часів була безпека - як водія, так і усіх пасажирів. ХС90 також випробовувався в умовах повної завантаженості автомобіля сімома пасажирами, котрі відмітили достатній простір та комфорт під час тест-драйву.

Бренд Land Rover був представлений на тесті двома яскравими, стильними представниками - дизельним Freelander 2, об'ємом 2.2 і потужністю 150 к.с. та абсолютно новим Range Rover Sport з 3.0-літровим двигуном потужністю 340 к.с.

Freelander 2 зарекомендував себе як спритний, потужний і практичний. Модель надає неперевершений комфорт на дорозі, проте і на бездоріжжі він - надійний супутник. Новий Range Rover Sport вразив усіх динамічним дизайном. Щодо поведінки на дорозі, завдяки незрівнянній широті можливостей Land Rover учасники тесту відмічали незрівнянну динаміку моделі у поєднанні з винятковою керованістю та комфортом.

Особливою популярністю на події користувалася нова модель Porsche Panamera 4S Executive з подовженою колісною базою - 3.0-літрова версія потужністю 420 к.с. Це автомобіль, у якому чудово поєднується спортивний дух із розкішшю представницького автомобіля. На тесті усі мали чудову змогу оцінити нові та вдосконалені технології моделі, що з одного боку, забезпечують економію палива до 56 відсотків, а з іншого, додатково підвищують комфорт у русі та в управлінні.

Роблячи вибір на користь автомобільних брендів, що їх представляє «Віннер Автомотів», корпоративні клієнти компанії знають, що ці автомобілі повністю відповідатимуть потребам своєї компанії. Економічні, надійні, практичні, незамінні у будь-якій справі. Сфера діяльності чи розмір компанії не мають значення - широкий модельний ряд, великий набір опцій дозволять підібрати автомобіль у «Віннер Автомотів» для будь-якої ситуації, для будь-якого водія.

Где это происходит
Виннер Автомотив
Автосалон, Киев, просп. Московский, 24 д
Средняя оценка: 3,4на основе 5 отзывов
5 отзывов 9 автоуашников

«Компанія «Віннер Автомотів» - офіційний дилер Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover»..

Робот Вертер
Робот Вертер