На бездоріжжі – SUV, за лініями кузову – купе, в управлінні – спорткар. Macan – справжній Porsche у кожній деталі.

Київ. 12 та 13 квітня 2014 року у «Порше Центр Київ Аеропорт» відбулась довгоочікувана прем'єра абсолютно нового представника модельного ряду Porsche - нового Porsche Macan.

Презентація компактного SUV із генами 911-го відбулась у форматі «днів відкритих дверей». Прихильники бренду із гербом на капоті та майбутні власники даної моделі, які завітали до дилерського центру минулого вік-енду, мали можливість познайомитись з Macan під час статичної презентації у невимушеній атмосфері та дізнатись про особливості даної моделі від консультантів з продажу. Для презентації була представлена топ-версія модельної лінійки Macan - Macan Turbo, білого кольору. Версія Macan Turbo стала найпотужнішою в сегменті компактних кросоверів завдяки двигуну V6 об'ємом 3,6 л з двома турбінами, який, до речі, вперше використаний на автомобілях Porsche та має вражаючу потужність 400 к.с., що дозволяє розігнати автомобіль з місця до 100 км/год за 4,6 секунди, в той час як максимальна швидкість автомобіля складає 266 км/год.

Всі автомобілі Porsche вдало поєднують індивідуальність та ексклюзивність. Macan, звісно, не виняток. Тому вагомий інтерес гостей під час заходу викликали можливості індивідуалізації омріяного автомобіля, що реалізуються завдяки широкому асортименту дизайнерських та технічних рішень оздоблення інтер'єру та екстер'єру. Технічна та дизайнерська індивідуалізація автомобіля не обмежується лише пропозиціями заводу-виробника. Завдяки статусу «Порше Центр Київ Аеропорт» як флагманського дилера з Porsche Exclusive, власники Porsche Macan можуть реалізувати найсміливіші, ексклюзивні та нестандартні ідеї тюнінгу для свого майбутнього автомобіля вже на етапі його замовлення.

Macan втілює у собі типові для Porsche їздові характеристики: максимальне прискорення та гальмівні можливості, вражаючу потужність двигуна, надзвичайну маневреність та керованість. Крім того, усі зазначені якості поєднуються з комфортом та практичністю у щоденному використанні. Спортивну ДНК Macan, як і у всіх моделей Porsche, легко розпізнати у дизайні. Кросовер неперевершено виглядає на дорозі. Вигнутий капот, плавна лінія даху підкреслюють загальне враження спортивної елегантності та потужної динаміки. Чимало елементів дизайну були запозичені з інших моделей спортивних автомобілів Porsche і допрацьовані для Macan, підкреслюючи появу першого справжнього спортивного автомобіля в сегменті компактних кросоверів.

Захоплення автомобілем-тигром («macan» у перекладі з індонезійського - «тигр») виникає миттєво. Жага мати «тигра» у власному автопарку особливо підсилюється після тест-драйву міськими «джунглями», адже Macan впевнено демонструє нові стандарти динаміки та задоволення від керування у своєму класі. «Порше Центр Київ Аеропорт» вже активно проводить випробувальні тести та охоче вітає небайдужих до легендарного німецького бренду та, до моделі зокрема, на знайомство із новим кросовером Porsche під час тест-драйву.

Где это происходит
Автосалон Порше Центр Киев Аэропорт
Порше Центр Киев Аэропорт
Автосалон, Киев, с. Чубинское, ул. Киевская, 43, 32 км Бориспольского шоссе
Средняя оценка: 0,0на основе 0 отзывов

«Порше Центр Київ Аеропорт» - найбільший в Україні та у Центральній та Східній Європі офіційний дилерський центр Porsche, який надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів, а також сервісного обслуговування…

borracho
borracho
35 лет, Киев
1 комментарий