20 червня 2014 року «Порше Центр Київ Аеропорт» виступив партнером заходу з нагоди відкриття лаунж-бару H Bar Hilton, організувавши неповторні тест-драйви нічним Києвом на автомобілях Porsche Panamera та Porsсhe Macan для гостей заходу.

У рамках урочистого відкриття нового місця відпочинку богемної публіки Києва, «Порше Центр Київ Аеропорт» провів тест-драйви легендарних автомобілів вулицями нічного міста, пропонуючи цікаву альтернативу денним тест-драйвам. Отримати нові, незабутні емоції учасники тест-драйву мали змогу за кермом спортивного автомобіля для чотирьох Porsche Panamera, версії 4S Executive, або «приборкавши» нового представника родини Porsche - «тигра» Porsche Macan, версії Turbo. 

Міць і ексклюзивність моделей Panamera нової генерації підкреслені виразними, стрімкими лініями кузову автомобіля та довершено втілені в ергономічному дизайні салону. Porsche Panamera 4S Executive, з розгоном від 0 до 100 км/год за 5 секунд та подовженою на 15 см колісною базою, покликаний дарувати додатковий комфорт тим, хто віддає перевагу подорожам на задніх сидіннях, завдяки збільшеному простору для ніг, був гідно оцінений гостями заходу, про що свідчить першість автомобіля у числі запитів на тест-драйв. Більшість овацій жіночої аудиторії отримала версія Turbo моделі Porsche Macan із 400-ми кінськими силами під капотом. Адже окрім притаманних автомобілю вражаючих їздових характеристик, таких як максимальне прискорення, гальмівні можливості, потужність двигуна, маневреність та керованість, кросовер неперевершено виглядає на дорозі - вигнутий капот та плавна лінія даху вдало підкреслюють загальне враження спортивної елегантності. 

Не нудьгувати в очікуванні заїздів гостям заходу допомагала експозиція Porsche 911 Carrera 4S, представленого в ексклюзивній комплектації, легкий джаз від талановитої Мар'яни Головко та dj-сет від Влада Фісуна. Наприкінці вечора відбулась лотерея, де були розіграні різноманітні призи, особливо цінними з яких стали два сертифікати на вік-енд за кермом Porsche Panamera. 

Робот Вертер