Протягом вихідних 21 та 22 червня у Клубі здорових задоволень «5 Елемент» відбувся тест-драйв розкішних представників родини Jaguar, присвячений появі першого в Україні довгоочікуваного Jaguar F-Type Coupe.Унікальна модель, що з першого погляду надихає на перемоги та викликає жагу до швидкості, стала головною діючою особою цих вихідних у прихильників здорового способу життя спортивного клубу.

F-Type Coupe - представник в родині спортивних автомобілів Jaguar, що поєднав у собі найкращі риси легендарних моделей Jaguar, таких як E-Type, D-Type, прогресивні технологічні розробки, сучасний дизайн та неперевершену маневреність. Це справжній живий автомобіль, який повністю відповідає філософії бренду «So alive» (Справді живий).

Протягом дня тест-драйву кожен відвідувач Клубу мав можливість на власному досвіді пересвідчитися у неперевершеній динаміці та продуктивності моделей Jaguar, які можна придбати в салоні «Віннер Автомотів». 
Шалена своєю естетичною красою експозиція найкращих представників Jaguar, розташована біля входу, зачаровувала відвідувачів здалека, а звук двигунів протягом дня викликав у всіх оточуючих додаткові емоції від драйву.

Розкішний седан XF, потужний та граціозний XJ та найпопулярніша модель тест-драйву - F-Type Кабріолет, тест-драйв яких було розписано майже з ранку суботи та до вечора неділі, надали заряд бадьорості на тижні вперед усім учасникам заходу.

Так, протягом вихідних команда Jaguar провела 52 тест-драйви. Чудовий вікенд для тих, хто цінує спорт, красу та швидкість!

Також, нагадуємо, що познайомитися з F-Type Coupe можна з 23 по 26 червня у салоні «Віннер Автомотів» за адресою: пр-т Московський, 24 Д.

ільш детально про технічні характеристики нового F-Type Coupe та іншіх моделей ви можете дізнатися у консультантів Jaguar за тел. (044) 499 99 94 або завітавши до «Віннер Автомотів».

Где это происходит
Виннер Автомотив
Автосалон, Киев, просп. Московский, 24 д
Средняя оценка: 3,4на основе 5 отзывов
5 отзывов 9 автоуашников

«Компанія «Віннер Автомотів» - офіційний дилер Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover»..

Робот Вертер