Офіційний дилерський центр «ВіДі Cкай Моторз» пропонує всім власникам автомобілів Mazda оцінити вигідні переваги послуги повного полірування автомобіля.

Відвідавши наш сервісний центр у період з 3 по 30 червня 2014 року, ви отримаєте можливість не тільки прикрасити свій автомобіль, але й заощадити кошти. У рамках акційної пропозиції діють 20% знижки на послугу полірування і необхідні для неї витратні матеріали.

Косметична процедура повного полірування націлена на відтворення колишньої елегантності вашого автомобіля, займаної невблаганним часом. Його лакофарбове покриття під тривалим впливом дощу, снігу та механічних пошкоджень втрачає свій блиск, мутнішає та руйнується.

Але відродити автомобільну молодість можливо. Саме з цією метою ми і пропонуємо вам скористатися послугою повного автомобільного полірування, завдяки якій всі дрібні та великі подряпини будуть заретушовані, поверхня автомобіля вирівняна, а його лакофарбове покриття знову набуде колишнього блиску й краси.

Нагадуємо, що в роботі використовуються матеріали лише високої якості, а сама процедура відповідає всім рекомендаціям виробника.

Повернути молодість не можна. Але відродити молодість вашої Мазди - можливо. Поспішайте в цьому переконатися.

Більш детальну інформацію дізнавайтесь у наших консультантів по телефону: (044) 591-88-88 або безпосередньо в дилерському центрі Mazda «ВіДі Скай Моторз» за адресою: вул. Велика Кільцева, 60-а.

Где это происходит
Автосалон ВиДи Скай
ВиДи Скай
Автосалон, Киев, ул. Большая Кольцевая, 60А
Средняя оценка: 0,0на основе 0 отзывов
1 автоуашник

«ВиДи Скай Моторз» - один из крупнейших официальных дилерских центров Mazda в Киевском регионе, общая площадь которого составляет 2200 кв.м. В автосалоне представлен широкий модельный ряд автомобилей Mazda.

Робот Вертер
Робот Вертер