Знаменита автомобільна компанія Renault (Рено) була названа на честь її засновника - Луї Рено, який прийняв рішення створити свій перший автомобіль в 1898 році. Початок був скромним – об’єм двигуна першого автомобіля становив лише 0,75 літра. Але Луї не спинявся на досягнутому, і дуже швидко запустив у виробництво нову модель, яка явно домінувала над своєю попередницею – об’єм її двигуна становив вже 1,75 літра. До 1899-му році ці машини вже поступили в продаж, тільки в тому році було продано п'ятнадцять автомобілів. Луї Рено винайшов унікальний механізм коробки передач, який використовується в автомобілях Renault (Рено) і донині, наприклад минулий краш-тест Рено Каптур витримав всі параметри.

У 1900 році компанія Renault (Рено) вирішила змінити курс свого розвитку, і почала виробляти серйозні, потужні автомобілі. Наприклад, в 1905-му році компанія Renault випустила таксі з великим кузовом і широкими сидіннями, яке навіть удостоїлося увічнення в пам'ятнику. Ця модель таксі принесла чимало користі під час Другої світової війни. У 1906 році компанія Renault (Рено) взяла участь в автомобільній виставці в Берліні, де представила на суд глядачів автобус свого виробництва. І в цьому немає нічого дивного: в різні роки Renault виробляли і таксі, і автобуси, і навіть танки, коли цього вимагав воєнний час.

Але, на жаль, після війни заводи Renault (Рено) прийшли в тимчасовий занепад. Більшість заводських приміщень постраждали від бомбардувань, а легендарний творець коробки передач Renault (Рено), засновник компанії Луї Рено помер у в'язниці - він був звинувачений у співпраці з нацистським урядом. Однак завдяки спадкоємцям Рено, компанія швидко оговталася від потрясінь. У 1966 році компанія Renault (Рено) скоїла найвигіднішу угоду в своїй історії, підписавши контракт з Пежо і Вольво про взаємну співпрацю. В сімдесятих роках минулого століття компанія почала своє розширення: були побудовані нові заводи на півдні Франції.

Сьогодні автомобілі Renault (Рено) продовжують користуватися стабільним попитом. Секрет такого успіху криється в якості: ремонт Renault (Рено) потрібно робити дуже рідко, автомобілі зібрані на совість, їх деталі виготовлені з високоміцних сплавів.

Где это происходит
Автосалон Авто-Мотив ЛТД
Авто-Мотив ЛТД
Автосалон, Киев, ул. Николая Гринченко, 18
Средняя оценка: 3,8333на основе 3 отзывов
3 отзыва

Дилерский центр «Авто-Мотив» работает с 2008 года, предлагает широкий модельный ряд автомобилей Renault. Это современный сервисный центр и гарантия от производителя.

Робот Вертер
Робот Вертер