Новий рестайлінговий зовнішній вигляд, покращена якість матеріалів салону, а також нові інноваційні технології – усе це оновлений Volkswagen Touareg!

Дизайн екстер'єру виконаний в сучасному стилі автомобілів марки Volkswagen.

Зовнішній вигляд став більш вишуканим та елегантним. Оновлено профіль переднього бампера. Радіаторна решітка оформлена чотирма горизонтальними ребрами. Ліхтарі стали більшими та оснащені бі-ксеноном. На задньому бампері з'явився дифузор, який розмістився між трубами вихлопної системи. Особливої уваги заслуговує хромована смужка, що  розміщена в нижній частині автомобіля. Гамма кольорів також розширилася. Новий Touareg став більш розкішним та стильним.

Дизайн інтер'єру виконаний в сучасному стилі та виглядає досить цікаво.

В оформлення салону було додано нові декоративні елементи з дерева. В автомобілі були застосовані найновіші передові технології з арсеналу інженерів компанії.

Базова комплектація позашляховика має повний привід 4MOTION. Всі модифікації отримали помічників у вигляді ABS, EDS, ASR та асистент руху на спусках.

В числі систем допомоги водію у нового Volkswagen Touareg:

  • Area View - допомагає сканувати зовнішній простір за допомогою чотирьох камер
  • Lane Assist - попереджує пересікання полоси розмітки.
  • Side Assist - попереджує водія про наближення автомобіля при зміні полоси.
  • Адаптивний круїз-контоль АСС з системою Front Assist та функцією аварійного гальмування - доведе автомобіль до повної зупинки в разі необхідності.
  • Бі-ксенонові фари з додатковою функцією управління дальнім світлом Dynamic Light Assist автоматично регулюють інтенсивність світла фар при русі позашляховика.

  • В Україні «Туареги» пропонують з моторами об'ємом від 3 до 4,2 літра і потужністю від 204 до 360 кінських сил.

 

В автосалоні «Джерман-Центр» Ви можете скористатись послугою Trade In - обміном старого авто на новий Volkswagen.

Більш детальну інформацію  про умови данної пропозиції можна отримати за телефоном: (0432) 555-999, (067) 178 00 99, на сайті www.german.vn.ua або завітавши до автоцентру «Джерман-Центр» у м. Вінниця, по вул. Лебединського 19.

Где это происходит
Автосалон Джерман-Центр
Джерман-Центр
Автосалон, Винница, ул. Лебединского, 19
Средняя оценка: 1,625на основе 2 отзывов
2 отзыва

Официальный дилер Volksvagen AG в г. Виннице и Винницкой обл.

borracho