Без обов’язків, що до купівлі самої акумуляторної батареї. Без обов’язків, що до купівлі будь-яких інших запасних частин чи витратних матеріалів. Якісно та у найкоротший термін. У Вашій присутності.

УВАГА: Компанія Honda наполегливо рекомендує використовувати тільки оригінальні запасні частини та витратні матеріали розроблені та виготовлені для Вашої моделі автомобіля. Використання замінників не гарантує безпечну та тривалу експлуатацію Вашого автомобіля.

 

 

Умови акційної пропозиції:

  1. Пропозиція діє на СТО Дніпро Мотор Інвест в період з 01.11.2014 р. до 30.11.2014 р. включно;

  2. Дія пропозиції розповсюджується на всіх власників автомобілів Honda та Acura, юридичних та фізичних осіб.

  3. Дія пропозиції розповсюджується на автомобілі Honda та Acura, виготовлені починаючи з 2004 року.

  4. На умовах пропозиції може бути виконана акумуляторної батареї, місце встановлення якої та дроти підключення до електромережі автомобіля не були змінені та модифіковані будь яким чином.

  5. Під час виконання заміни акумуляторної батареї на умовах акційної пропозиції не виконується перевірка системи заряджання. Перевірка системи зарядження може бути замовлена додатково на звичайних умовах.

  6. Під «Вашою присутністю під час виконання заміни» мається на увазі Ваше знаходження на відстані близько 3-х метрів від автомобіля та можливістю спостерігати за виконанням робіт. Забороняється підходити до автомобіля та відволікати механіка від виконання робіт. Механік має право припинити виконання робіт у разі порушення власником автомобіля або його представником правил поведінки на території станції технічного обслуговування.

Где это происходит
СТО Днипро Мотор Инвест
Днипро Мотор Инвест
СТО, Киев, ул. Якутская, 14
Средняя оценка: 3,7222на основе 9 отзывов
9 отзывов 6 автоуашников

Официальный дилер Хонда в Украине. Один из крупнейших и современных, как в Украине, так и в Европе. Общая площадь территории автоцентра более 12000 кв.м, где более 7000 кв. м занимают административные и производственные помещения. В структуру нашего автоцентра…

Робот Вертер
Робот Вертер