Компанія Porsche передала клієнтам 151 500 автомобілів на поточний момент року

Штутгарт. Компанія Porsche AG з січня по жовтень 2014 збільшила свої продажі по всьому світу на 14 відсотків у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. 151 500 покупців обрали для себе автомобілі від виробника спорткарів зі Штутгарту. За жовтень 2014 року компанія Porsche передала клієнтам 15 800 автомобілів, що на 18% більше за аналогічний період минулого року.

 

«Розробивши особливо спортивні моделі 911 Carrera GTS і Cayenne GTS, ми розширили свій привабливий портфоліо спортивних автомобілів», - засвідчує доктор Бернхард Майєр, член правління Porsche AG, який відповідає за продажі та маркетинг. «А поєднання генів Porsche з перспективною плагін-гібридною технологією у модельних рядах Cayenne та Panamera викликає великий інтерес з боку покупців».

 

У Європі з січня по жовтень 2014 року виробник спорткарів Porsche AG передав клієнтам 49 300 автомобілів, показавши збільшення у продажах на 17 відсотків порівняно з аналогічним періодом минулого року. Значний зріст - 19 відсотків - відзначений на китайському ринку: тут було реалізовано 36 000 автомобілів.

 

Позитивній тенденції у продажах значно посприяла модель Panamera: в цілому клієнтам по всьому світу було поставлено більше 20 000 автомобілів цієї моделі. При цьому покупці все частіше обирають екологічний Panamera S E-Hybrid.

Где это происходит
Автосалон Порше Центр Киев Аэропорт
Порше Центр Киев Аэропорт
Автосалон, Киев, с. Чубинское, ул. Киевская, 43, 32 км Бориспольского шоссе
Средняя оценка: 0,0на основе 0 отзывов

«Порше Центр Київ Аеропорт» - найбільший в Україні та у Центральній та Східній Європі офіційний дилерський центр Porsche, який надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів, а також сервісного обслуговування…

Робот Вертер
Робот Вертер