Весна вже тут. Час для блискучої появи на дорозі

Після зимової експлуатації або ж сезонного зберігання автомобілі Porsche необхідно підготувати до початку весняного сезону. Розпрощайтеся з зимою і її наслідками - дозвольте вашому Porsche постати у всій красі і проявити справжній характер спортивного автомобіля. Завдяки весняним пропозиціям офіційного сервісу Porsche.

 

Весняний огляд

 

Щоб цієї весни ніщо не завадило вам отримати максимум задоволення від поїздок, запрошуємо вас взяти участь у сервісній акції "Весняний огляд", що триває з 12 березня по 30 квітня 2015 року. Слідуючи чітко вивіреному листу огляду, ми перевіримо всі основні вузли та деталі, що відповідають за вашу безпеку на дорозі: від двигуна, ходової частини, кузова і приладів освітлення до зовнішнього і внутрішнього оснащення.

Ретельно розроблений на основі рекомендацій заводу-виробника і адаптований до непростих умов експлуатації в Україні, огляд включає в себе перевірку рівня робочих рідин, приводного ременя, акумуляторної батареї, систем двигуна, гальмівної системи, ходової частини, кузова та лакофарбового покриття, електрообладнання; а також діагностику електронних блоків управління та професійні консультації.

Фіксована вартість програми «Весняний огляд» складає 400 гривень з податками + антибактеріальна обробка та перевірка системи кондиціонування вашого автомобіля Porsche безкоштовно. 

 

Додаткове обладнання Porsche Tequipment

 

Надайте вашому Porsche ще більш спортивного, динамічного і привабливого вигляду. Забезпечте захоплюючу і безпечну подорож вашим найменшим пасажирам. Втілюйте своє сприйняття стилю в салоні і екстер'єрі вашого Porsche. 

У дилерських центрах Porsche представлено широкий вибір додаткового обладнання Porsche Tequipment, яке розробляється та проходить тестування в центрі досліджень та розробок Porsche у місті Вайзах. Уся продукція перевіряється на кожній стадії розробки для бездоганної якості та довговічності, щоб відповідати найсуворішим вимогам та стандартам Porsche. Крім того, серед переліку товарів, що пропонуються власникам Porsche, можна знайти дитячі автомобільні крісла, багажники для перевезення велосипедів та човнів, а також чохли для усіх моделей (як для відкритого зберігання авто, так і для зберігання у приміщенні).

Ми також будемо раді запропонувати вам комплекти коліс Porsche Tequipment з літніми шинами. Або перевірити і встановити ваш комплект літніх коліс, а зимовий залишити на професійне зберігання.

 

На старт, увага, стиль! Весняна колекція аксесуарів Driver's Selection – Racing Collection

 

Запрошуємо вас у світ стилю і оригінальності. Нові аксесуари і предмети одягу з колекції Porsche Driver's Selection підкреслять ваш стиль. 

Велосипеди Porsche стануть найкращим подарунком напередодні весняно-літнього сезону - вам і вашим близьким. Карбонова рама, найсучасніше велосипедне обладнання, вишуканий дизайн – задоволення від поїздок гарантовано!

Дитячі педальні та електричні автомобілі, розроблений в студії Porsche Design, доставлять ні з чим незрівняне задоволення і відкриє світ Porsche вашим дітям.

Будь ласка, звертайтесь до офіційного дилерського центру Porsche у Києві – «Порше Центр Київ Аеропорт», щоб скористатись  Весняною сервісною програмою Porsche.

 

Адреса:

08321, Київська обл., Бориспільський район, с. Чубинське, вул. Київська, 43

Тел./ Факс:+38 (044) 201 911 0

Где это происходит
Автосалон Порше Центр Киев Аэропорт
Порше Центр Киев Аэропорт
Автосалон, Киев, с. Чубинское, ул. Киевская, 43, 32 км Бориспольского шоссе
Средняя оценка: 0,0на основе 0 отзывов

«Порше Центр Київ Аеропорт» - найбільший в Україні та у Центральній та Східній Європі офіційний дилерський центр Porsche, який надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів, а також сервісного обслуговування…

Робот Вертер
Робот Вертер