Сервісні центри МВС під час воєнного стану надаватимуть послуги громадянам на безпечних територіях. Графік роботи — приблизно з 09:00 до 18:00, але може бути змінений, залежно від комендантської години.

Як повідомив Головний сервісний центр МВС України, наразі в територіальних сервісцентрах є можливість замінити посвідчення водія громадянам, які за законом мають право виїзду за межі України та тим, хто залучається до оборони.

Щодо іспитів, то вони будуть прийматися лише на категорії С і СЕ. В першу чергу, для громадян, які мобілізовуються до Збройних сил України, залучаються до служби в Територіальній обороні та правоохоронних органах.

Довідки про несудимість не видаються. З часом планується відновити реєстрацію/перереєстрацію автомобилів.

«Слідкуйте за оновленням послуг щодня на нашій сторінці. Зовсім скоро цей жах війни скінчиться. Ми знову надаватимемо вам усі послуги по всій території України. Віримо в це. А поки тримаємо стрій», — йдеться в повідомленні.

Нижче наведено перелік працюючих сервісних центрів МВС станом на 15.03.2022. Актуальна інформація розміщується на сторінці ГСЦ МВС в Facebook.

Як повідомлялось раніше, посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію, термін дії яких закінчився під час воєнного стану, продовжують діяти на всій території України.

Евгений Ушаков