В Романівці відкрито тимчасовий насипний міст через річку Ірпінь. Він забезпечив автомобільним сполученням Ірпінь, Бучу, Ворзель та Гостомель з Києвом.

Протяжність насипного тимчасового мосту — 245 м, ширина — 9 м. Для його побудови використали понад 9 000 тонн насипних матеріалів, повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Роботи тривали 5 днів і велися цілодобово. Понад 50 людей, більш як 40 одиниць техніки — екскаватори, бульдозери, грейдери, навантажувачі, катки були залучені до процесу відновлення.

Відкриття мосту пришвидчить доставку гуманітарної допомоги та будівельних матеріалів до визволених від російської окупації міст.

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олександра Павлюка, сили оборони продовжують зачистку та розмінування звільнених від загарбника населених пунктів Бучанського, Вишгородського та Броварського районів.

Зокрема, продовжується розчистка Житомирської траси та зведення другого тимчасового мосту через річку Ірпінь в с. Стоянка. Комунальні служби відновлюють критичну інфраструктуру, розчищають вулиці та завали будівель.

Евгений Ушаков