Благодійний фонд «Повернись живим» передав партію нових пікапів Fiat Fullback військовому з’єднанню у складі Збройних Сил України.

Загалом передано десяток автівок загальною вартістю 6 мільйонів 813 тисяч гривень для потреб 68 окремої єгерської бригади Корпусу резерву.

Як зазначають в БФ «Повернись живим», це перша частина масштабної партії позашляховиків для потреб Корпусу, якими волонтери комплектують бойові підрозділи, що розгорнулися після початку повномасштабного вторгнення Росії.

«Сьогодні на автівки величезний запит серед військових й ми, розуміючи це, приділяємо закупівлі авто особливу увагу, зосереджуючись на якості транспортних засобів та поставках, які здатні дати максимальний результат», — розповіли у фонді.

Корпус резерву — військове з'єднання у складі Збройних сил України, що складається з кадрованих частин без техніки, які є Стратегічним резервом Генерального штабу. Комплектуються за рахунок резервістів.

Fiat Fullback — «близнюк» моделі Mitsubishi Triton/L200, який за домовленістю між Fiat та Mitsubishi Motors виробляється на заводі японської компанії в Таїланді. Машини для європейських ринків мають турбодизельні двигуни, модифікації для країн Африки та Азії також зустрічаються в бензинових версіях.

Теги: зсу пикап
Евгений Ушаков