Компания Porsche показала «заряженную» версию спорткара 911, получившую традиционное обозначение GTS. Новая Carrera GTS будет доступна в кузовах купе и кабриолет, оба с задним или полным приводом (911 Carrera 4 GTS). Таким образом, семейство 911 расширилось четырьмя новыми представителями.

Все новые 911 Carrera GTS в «базе» оборудованы пакетом Sport Chrono, заниженной на 10 мм подвеской с адаптивными амортизаторами PASM и системой динамического изменения головного света PDLS.

 

 

Под капотом Porsche 911 GTS установлен форсированный 3,8-литровый мотор (такой же как в 911 S, только для «эски» за него просят дополнительные 13 804 евро), мощностью 430 лошадиных сил. У этого двигателя по сравнению с обычным агрегатом 911-го другие головки блока цилиндров, распредвалы и более эффективные впускная и выпускная система.

 

 

Трансмиссия новинок представлена двумя вариантами: 7-ступенчатой «механикой» и 7-диапазонным «роботом» PDK. С последним купе 911 Carrera GTS должен разменивать «сотню» ровно за 4 секунды, а кабриолет за 4,2 секунды. Максимальная скорость всех вариаций представленных «каррер» колеблется от 300 до 306 км/ч (разумеется, самым быстрым будет купе с «механикой»). Заявленный средний расход топлива новинок находится на уровне 911 Carrera S, к примеру у заднеприводного купе, в зависимости от КПП это 8,7 - 9,5 литров на 100 км пробега

 

 

Внешне Porsche 911 GTS можно отличить по расширенным колесным аркам, 20-дюймовым колесным дискам с эксклюзивным дизайном и тонированным фарам головного света. Что касается салона авто, то в нём "царство" алькантары, которой обшиты практически все поверхности, включая потолок.

 

 

После появления этих новых моделей, семейство 911 Carrera будут представлены 12 спортивными автомобилями, отличающимися мощностью, видом кузова и типом привода. В Украине новинки будут доступны для заказа уже с ноября.

 

Сімейство моделей Porsche 911 Carrera поповнюється чотирма новими моделями

 

Більше потужності та динамічності: нові моделі Porsche 911 Carrera GTS

 

Штутгарт. Porsche виводить на старт друге покоління 911 Carrera GTS. Чотири варіанти моделі - купе і кабріолет, з заднім або повним приводом - покликані заповнити нішу між 911 Carrera S і дорожнім варіантом справжнього гоночного спорткара 911 GT3. Кілька особливостей нової моделі, що забезпечують ще більш вражаючу динаміку і неймовірний захват від кожної поїздки: потужність 430 к.с., пакет Sport Chrono, а також адаптивна підвіска PASM, що занижує кузов автомобіля на 10 мм. Підвищена ефективність дозволила добитися ще кращих динамічних показників при незмінно вражаючих показниках паливної економічності, що знаходяться на рівні моделей Carrera S. Оснащений автоматичною коробкою передач Porsche Doppelkupplung (PDK) Porsche 911 Carrera GTS розганяється з 0 до 100 км/год за 4,0 секунди (кабріолет: за 4,2 секунди). Максимальна швидкість всіх моделей GTS перевищує 300 км/год. Найшвидша модифікація, в кузові купе із заднім приводом і механічною трансмісією, здатна досягти вражаючих 306 км/год.

C урахуванням рівня оснащення нові топові моделі лінійки стають привабливими і з фінансової точки зору. Ряд опцій вже включений до стандартного оснащення. Наприклад, біксенонові фари з системою Porsche Dynamic Light System (PDLS) або спортивна вихлопна система, що забезпечує фірмовий, ні з чим не зрівняний звук GTS. Інтер'єр моделі відрізняється ексклюзивним оздобленням алькантарою, якою, як і у всіх інших GTS-моделях, оздоблені також центральні частини шкіряних спортивних сидінь водія і переднього пасажира.

Зовнішній вигляд нових модифікацій 911 - як і всіх модифікацій GTS від Porsche - значно відрізняється від інших моделей Carrera. Моделі оснащуються кузовом від 911 Carrera 4 з розширеними задніми колісними арками і розширеною колією. У стандартне оснащення входять 20-дюймові колеса з центральним кріпленням, окрашені в ексклюзивний чорний матовий колір. Передню частину кузова характеризують особливі елементи обробки і затемнені фари. До задньої частини автомобіля погляд притягують чорні смуги на особливій решітці повітрозабірника GTS та оброблені чорним хромом патрубки вихлопної системи.

Після появи цих нових моделей ряд 911 Carrera тепер представлений 12 спортивними автомобілями, що відрізняються рівнем потужності, видом кузову (купе або кабріолет) і заднім або повним приводом. Для замовлення 4 нові моделі 911 Carrera будуть доступні з листопада у офіційній дилерській мережі Porsche в Україні.

 

Про компанію:

ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд» - офіційний імпортер автомобілів Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover та Porsche в Україні. Компанія розпочала свою діяльність у 1992 році та є одним із лідерів автомобільного бізнесу в Україні з відмінною репутацією та світовими стандартами якості. Десятки нагород і перемог у національних бізнес-рейтингах, автомобільних конкурсах красномовно свідчать про високі стандарти роботи та прогресивний підхід до ведення бізнесу в Україні. Дилерська мережа налічує 60 центрів з продажу та сервісного обслуговування автомобілів п’яти брендів по всій Україні.  Детальніше про «Віннер» на www.winner.ua.

Владимир Коломинов
Владимир Коломинов
15 лет за рулем
2 комментария