Якщо Ви сумніваєтеся, чи варто переходити на газ, то у нас є ще один незаперечний аргумент - на газовому паливі двигун Вашого автомобіля здатний прослужити в півтора-два рази довше! Терміни експлуатації свічок збільшується до 40%, а моторне мастило буде зберігати свої робочі параметри в півтора-два рази довше.

Встановлення ГБО на автомобіль має ряд незаперечних переваг:

• ГБО можна використовувати паралельно зі штатною системою палива. Таким чином, Ваш автомобіль буде буквально безвідмовним.

• використання газу прекрасно позначається на експлуатаційних властивостях двигуна.

• з газом не виникає гострої потреби прогрівати двигун.

• повітря з газом здатне більш рівномірно розподілятися по циліндру, згорання відбувається набагато повільніше, якщо порівнювати з топлівовоздушной сумішшю, яка виникає при використанні дизельного або бензинового палива. Таким чином, тиск в циліндрах збільшується плавно і рівномірно. Це означає, що можна забути про ударні навантаженнях, і деталі циліндропоршневої групи будуть служити набагато довше.

Тільки професійний монтаж на сертифікованому СТО Volkswagen в Хмельницькому є гарантією безпечного та ефективного використання газобалонного обладнання. Офіційний дилер Volkswagen в Хмельницькому компанія  ТОВ “Престиж-Авто” пропонує своїм клієнтам високий рівень якості виконаних робіт. У нас працюють кращі експерти, які допоможуть запобігти виникненню несправностей вашого авто. Крім того, гарантовано максимально раціональне використання простору багажника автомобіля.

Завдяки майстерності кваліфікованих фахівців, Ви зможете не тільки істотно знизити витрати палива, а й поліпшити функціонування свого двигуна.

Сервіс ТОВ “Престиж-Авто» пропонує професійну установку ГБО, що є гарантією максимально ефективної роботи авто на газовому паливі.

Где это происходит
Автосалон ООО "Престиж-Авто"
ООО "Престиж-Авто"
Автосалон, Хмельницкий, ул. Прибужская, 48/2
Средняя оценка: 4,25на основе 2 отзывов
2 отзыва 1 автоуашник

Компания "Престиж-Авто" - официальный дилер Volkswagen AG в Хмельницкой области - работает на украинском рынке в автомобильном бизнесе 12 лет, предлагая высококачественные услуги, как на этапе продажи автомобиля, так и в период послепродажного обслуживания.…

Робот Вертер
Робот Вертер