Протягом багатьох десятиліть моделі серії Т залишаються в серцях і головах людей. І немає нічого дивного в тому, що за 65 років існування обсяг продажів склав близько 12 мільйонів автомобілів. Volkswagen Transporter унікальний в усіх відношеннях. Він універсальний! І взагалі, цей автомобіль - справжня інновація на колесах.

Що нового в Т6?

У серії Т6 відразу в очі кидається оновлений дизайн передньої частини. Автомобіль виглядає значно сучасніше, але при цьому йому вдалося зберегти впізнаваний стиль.

Звертаємо увагу, що  ступінь комфорту суттєво підвищилась: електричне регулювання сидінь і електропривід задніх підйомних дверей, адаптивна система регулювання ходової частини (DCC), підвищений рівень безпеки і численні асистуючі системи.

А тепер найголовніше!

Ми раді повідомити про старт продажу неймовірно успішної моделі серії Transporter шостого покоління в Україні!

Звертаємо увагу, що виключно на старті виводу на ринок України Автоцентр “Престиж-Авто”, офіційний дилер Volkswagen в Хмельницькому,  пропонує особливі версії модельного ряду T6 – T6 Kasten NEW та T6 Kombi NEW за СПЕЦІАЛЬНО ЦІНОЮ!

Деталі спецмоделей та вартість автомобілів представлена ниже:

Спеціальна ціна T6 Kasten NEW:

2.0 TDI 

140 к.с. 
6-ст. мех., передній привід 

коротка база 

довга база

38 290

39 290

До особливої версії T6 Kasten NEW додані наступні опції: дерев’яне покриття підлоги у вантажному відсіку, двостулкові задні двері, нова тканинна оббивка “Simora” та пакет “Сomfort” в кабіні водія. Їх вартість розраховується за роздрібним прайс-листом та додається до вартості спеціальної моделі

Спеціальна цінаT6 Kombi NEW:

2.0 TDI

140 к.с. 
6-ст. мех., передній привід

коротка база

довга база

44 190

46 190

 

Спеціальна ціна  T6 Caravelle NEW:

2.0 TDI

140 к.с. 
6-ст. мех.

140 к.с. 
7-ст. DSG

коротка база

довга база

коротка база

довга база

$52 990

$54 990

$56 390

$58 390

До особливої версії T6 Caravelle – T6 Caravelle NEW, сформованої на базі Caravelle Comfortline, додані наступні опції, а саме: LED-фари або легкосплавні 17”-ві диски „Devonport", вартість яких розраховується за роздрібним прайс-листом та додається до вартості спеціальної моделі.

 Спеціальна ціна  T6 Multivan NEW:

2.0 TDI

 

180 к.с. / 4Motion 7-ступ. DSG

$ 89 990  

 

До особливої версія T6 Multivan – T6 Multivan NEW, що сформована на базі Multivan Highline, додані наступні опції: передні сидіння з електричною 12-позиційною установкою або скляний зсувний дах у кабіні, вартість яких розраховується за роздрібним прайс-листом та додається до вартості спеціальної моделі.

https://www.youtube.com/watch?v=rNYhnkRHSjc

УВАГА! Пропозиція може бути зупинена у будь-який момент через обмежену кількість спеціальних моделей!

Не зволікайте, поповнюйте лави шанувальників “Буллі” в його такій неймовірній сучасній інтерпритації!

Деталі стосовно продажів нового Volkswagen Transporter 6 Ви можете дізнатись, звернувшись до нас за адресою м. Хмельницький, вул. Прибузька, 48/2 чи зател. (0382) 702-200, (067) 380 04 55.

Где это происходит
Автосалон ООО "Престиж-Авто"
ООО "Престиж-Авто"
Автосалон, Хмельницкий, ул. Прибужская, 48/2
Средняя оценка: 4,25на основе 2 отзывов
2 отзыва 1 автоуашник

Компания "Престиж-Авто" - официальный дилер Volkswagen AG в Хмельницкой области - работает на украинском рынке в автомобильном бизнесе 12 лет, предлагая высококачественные услуги, как на этапе продажи автомобиля, так и в период послепродажного обслуживания.…

Робот Вертер
Робот Вертер