Група компаній АІС - ексклюзивний дистриб'ютор в Україні легкових і вантажних автомобілів FAW уклала угоду про стратегічну співпрацю з автомобільним заводом «Авто-Холдинг» (м. Кременчук), що спеціалізуються на виробництві спеціальної та переобладнаної техніки.

На замовлення АІС, на потужностях заводу «Авто-Холдинг» вироблятиметься широка лінійка техніки на шасі вантажних автомобілів FAW. Асортимент виробленої продукції включатиме:

  • Бортові платформи (c тентом або без)
    Фургони різного призначення: промтоварні, ізотермічні, термічні з холодильним обладнанням, хлібні
    Самоскиди
    Цистерни для перевезення харчових рідин
    Цистерни для перевезення нафтопродуктів
    Автомайстерні для аварійних бригад
    Комунальна техніка та сміттєвози
    Автоевакуатори.

Потенційні покупці даної продукції - компанії агробізнесу, переробна промисловість, комунальні господарства, логістичні та дистриб'юторські компанії, дорожньо-будівельні, гірничодобувні та ін.

Автомобільні шасі FAW в середньому в 1,5-2,0 рази дешевше європейських, корейських або японських аналогів, при цьому мають аналогічні показники надійності та економічності. Так, при виробництві вантажівок FAW використовуються агрегати і комплектуючі таких компаній, як Cummins, Bosch, Wabco, Sachs, ZF, Fast, Eisenmann, TRW, Tenneco та ін. Але найголовніше, багаторічний досвід співпраці з такими автогігантами як Volkswagen Group, Mazda Motor Corporation, Toyota Motor Corporation та рядом інших дозволили компанії накопичити унікальний досвід в розробці та виробництві автомобілів.

Нова виробнича програма дозволить в 2020 році, як мінімум подвоїти обсяг виробленої продукції, істотно збільшити число зайнятих та наростити платежі в загальнодержавний і місцевий бюджети. Запуск і розширення виробничої програми буде проходити протягом усього 2020 року.

Продажем та сервісним обслуговуванням спеціальних і переобладнаних автомобілів FAW буде займатися торгово-сервісна мережа Групи компаній АІС.

Продукція заводу «Авто-Холдинг» сертифікована і відповідає вимогам чинного Законодавства України, а система управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001: 2009. Виробнича потужність заводу - до 4000 автомобілів на рік.

Завод «Авто-Холдинг» - одне з провідних українських підприємств з виробництва спеціальної техніки. Працює з 2006 року. Крім названої вище техніки, завод виробляє автомобілі швидкої медичної допомоги, спецавтомобілі для Національної поліції, спеціалізовані автобуси. Продукція підприємства багаторазово поставлялася на адресу Міністерства внутрішніх справ, Прикордонної служби, Міністерства інфраструктури, Міністерства освіти і науки, Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров'я, ДП «Укрпошта», міським і районним державним адміністраціям та комунальним підприємствам.

Більше інформації про автомобілі FAW на сайті www.faw.ais.ua або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

Где это происходит
Автосалон АИС Автоцентр Святошино
АИС Автоцентр Святошино
Автосалон, Софиевская Борщаговка, ул. Киевская, 24
Средняя оценка: 3,0на основе 1 отзыва
1 отзыв

**«АИС Автоцентр Святошино»** входит в Группу компаний «АИС» - одного из лидеров автомобильного рынка Украины и является официальным дилером RAVON (Узбекистан), GEELY (Китай), SSANG YONG (Корея), CHEVROLET NIVA (Россия), ГАЗ, ВАЗ, УАЗ, ПАЗ, и МТЗ Беларус. **«АИС…

Робот Вертер
Робот Вертер