Днями компанія ОККО передала медикам лікарень ОХМАТДИТ у Львові та Києві, а також Львівському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф більше 100 захисних костюмів, 1500 респіраторів та 5000 рукавичок.

Як зізнаються самі лікарі, в них є велика потреба у  засобах індивідуального захисту, тож допомога відповідального бізнесу - вкрай важлива.

«Пандемія коронавірусу - виклик для суспільства. Ми, як соціально відповідальний бізнес, розуміємо і знаємо про потреби лікарів, які зараз стоять на першій лінії оборони від недуги, і захистити їх - одне з головних завдань. Тому від нашої згуртованості та готовності медичної системи протистояти цій загрозі залежить, наскільки швидко ми зможемо подолати вірус», - керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова.

Реалізація проекту стала можливою також за участі партнерів ОККО - БФ «Крила надії», які допомогли з організацією закупівлі всього необхідного для установ.

Окрім того, компанія ОККО підтримала пальним Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, разом з компанією «AVIS Україна» організували трансфер для медичних працівників Київського пологового будинку №6.

Нагадаємо, що в березні 2020 року компанія долучилася до ініціативи Міністерства охорони здоров'я України та профінансувала більше 50 000 перевезень медичних працівників через сервіси Uber, Uklon, Bolt та Opti, закупила вісім апаратів штучної вентиляції легенів для лікарень Львівської області. 

Робот Вертер
Робот Вертер