Автолюбителі давно знають банк, який вже 10 років лідирує на ринку автокредитування. Завдяки автокредитам від Креді Агріколь 66000 щасливих українців щодня подорожують на власних авто.

Особисте авто в період пандемії - не тільки питання комфорту, а й безпеки. Можливо, саме тому попит на авто у кризовому 2020 році майже не змінився - торік зареєстровано 85,5 тис. нових автомобілів, що дуже близько до результатів попередніх років.  Звичайно, до показника 400 тисяч авто в 2008 році ще далеко, але в цілому в Україні склалася позитивна ситуація. Цьому сприяли кілька чинників, зокрема ріст культури кредитування та поступове зниження ставок за кредитами на авто. Так вважає Роман Буніч, директор департаменту продажу через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь

Як часто українці купують авто в кредит та як на цей ринок вплинув COVID-19

Згідно з даними ринку частка автокредитів у загальному продажі авто за останні п'ять років зросла з 15 до 35%. Продавці і покупці звикли до кредиту, як до зручного інструменту і це пояснюється кількома причинами. «По-перше, дилери охоче просувають автокредитування. По-друге, на ринку стало більше банків, які займаються автокредитами. По-третє, клієнти стали більш обізнаними та фінансово грамотними», - розповідає Роман Буніч. За словами експерта, в Україні формується дійсно цивілізований ринок з дуже якісним продуктом, який доступний навіть не у всіх країнах Європи. Він  зростає органічно, враховуючи стан економіки та доходи українців. При цьому карантин майже не вплинув на попит - клієнти, як і раніше активно купують нові авто в кредит. Цьому сприяє також зниження вартості автокредитування - мінімум на 2,5-3% протягом останніх двох років. У 2020 Креді Агріколь видав близько 6 000 автокредитів. У банку також не спостерігають погіршення платіжної дисципліни клієнтів, хоча за необхідності готові розглядати надання кредитних канікул. 

Якщо автомобіль, то в Креді Агріколь

Креді Агріколь видає кожен третій кредит на авто. Чому такий високий рівень довіри з боку клієнтів?  «По-перше, ми займаємося автокредитуванням давно і маємо всі необхідні інструменти для якісної роботи. По-друге, ми видаємо по 30-50 кредитів на день, бо маємо гарну експертизу, розвинений центр прийняття рішень та професійну команду. Крім того, ми єдиний банк на українському ринку, який має сертифікат ISO 9001 з автомобільного кредитування. А це - гарантія якості обслуговування клієнтів. Ми постійно працюємо над швидкістю процедур, вдосконалюємо їх», - розповідає Роман Буніч. Банк дотримується комплексного підходу до автолюбителів, який включає в себе не тільки автокредитування, але і супутні послуги, які будуть корисними клієнту. Наприклад, кредитна картка "DriveCard" дозволяє клієнту при купівлі авто відразу ж отримати додаткову фінансову подушку.

Креді Агріколь  – ексклюзивний фінансовий партнер акції «Автомобіль року в Україні» Креді Агріколь – ексклюзивний фінансовий партнер акції «Автомобіль року в Україні»

На питання, яким брендам українці надають перевагу, у банку відповідають: їх завдання - не продати конкретний бренд авто, а здійснити автомобільну мрію клієнта, зробити так, щоб він залишився задоволеним і ще не раз повернувся до Креді Агріколь. Експерт додає, що банк має ексклюзивні умови кредитування з понад 15 провідними автовиробниками, серед яких: Renault, Citroen, Peugeot, Toyota, Nissan, Opel, Mazda, Suzuki, BMW та інші. Завдяки цьому клієнти отримують максимально широкий вибір та вигідні умови кредитування. Є пропозиції з авансовим внеском лише від 10% вартості авто.

Подати заявку на кредит просто: в автосалоні треба звернутися до кредитного менеджера та заповнити анкету. Завдяки налагодженим процесам в банку, для ухвалення рішення по автокредиту знадобиться в середньому менше 6 годин.

Можливо, і вам уже час здійснити свою автомобільну мрію? Наприклад, змінити стару модель на нову.

Робот Вертер
Робот Вертер