Цієї осені онлайн-сервіс виклику авто Uklon провів великий розіграш нового автомобілю Citroen C-Elysee серед своїх драйверів-партнерів.

Серед умов акції було: реєстрація в додатку Uklon Driver, виконання більше 100 поїздок, рейтинг від 4,8, низький процент відмін замовлень та підписка на офіційний Telegram-канал .

Більше 10 тис водіїв виконали всі умови та стали учасниками розіграшу, але пощастило лише одному. Руслан Краснов, що вже другий рік співпрацював з Uklon, став тим єдиним щасливчиком, якому дісталася новенька автівка. Переможець був обраний абсолютно рандомним шляхом через сайт random.org*. Відеозапис цього процесу був розміщений в телеграм-каналі. А після урочистого вручення подарунку Руслан з сім'єю прямо з салону CITROEN змогли забрати свій чесний виграш.

"Клієнти Uklon - це не лише райдери, а й велика аудиторія драйверів, які щодня відкривають додаток Uklon Driver, виконують замовлення та є невід'ємною частиною райдшерингової економіки. Тому для нас, як компанії, є дуже важливим налагодження взаємодії та кооперації з ними. В офіційному телеграм-каналі ми постійно проводимо сезонні конкурси, розповідаємо про бонуси та новини. А цьогорічний розіграш став однією з наймасштабніших наших ініціатив в цьому напрямку", - каже Іван Чорногор, керівник відділу по роботі з партнерами Uklon.

Розіграш проходив з 21 вересня по 18 жовтня. Всього тривав 27 днів та розповсюджувався на всі 27 міст, в яких присутній сервіс.

Стати драйвером Uklon можна за посиланням: https://uklon.com.ua/driver

Робот Вертер
Робот Вертер