22 листопада 2012 року відбулася презентація повноприводних моделей сьомого покоління автомобіля-легенди Porsche 911. Минуло менше року з початку нової епохи в історії Porsche – появі абсолютно нового покоління 911-го, а вже зараз для усіх шанувальників бренду в Україні представлено розширений модельний ряд 911-го, який традиційно втілює найновіші технічні розробки компанії Porsche AG та емоційність, притаманну бренду.

Закрита презентація пройшла у вузькому колі гостей в атмосфері розкоші та комфорту «київського серця» бренду - «Порше Центр Київ». Офіційна частина вечора розпочалася з вітальної промови бренд-директора Porsche в Україні, Сергія Корольова, по закінченню якої, у добрих традиціях Porsche, гості побачили вражаючий фільм, кульмінацією якого стала урочиста поява довгоочікуваного автомобіля.

Встановлюючи стандарти у своєму класі впродовж вже 50-ти років, новий 911 Carrera 4 поєднує в собі вражаючі показники динаміки та ефективності. Нове покоління 911-го з перевагами вдосконаленого повного приводу гарантує максимальну динаміку автомобіля на різних дорожніх покриттях та за будь-яких погодних умов, що обумовлює пристосованість автомобіля к використанню незалежно від пори року, забезпечуючи ще більше задоволення від керування. Тому цілком зрозумілою стала концепція заходу, що втілила відображення чотирьох сезонів року у кожній складовій вечора - живому музичному супроводі по творам Антоніо Вівальді «Пори року», вишуканих делікатесах, притаманних кожному сезону, та декораціях. Впродовж вечора гості мали нагоду одними з перших в Україні познайомитися з новими моделями, побачити вдосконалений дизайн автомобіля - квінтесенцію інновацій, традицій, сили та елегантності, та насолодитися спілкуванням в невимушеній обстановці в компанії однодумців.

Традиційно, очікування гостей було виправдано отриманими від заходу враженнями, які вкотре довели, що Porsche - це легенда, пристрасть та жага до перемог! Це окрема філософія, що втілена в автомобілях та передається кожному, хто хоч раз відчув на собі активну та привабливу силу Porsche за кермом 911.

Для довідки. Новий повноприводний 911 пропонується в чотирьох версіях: 911 Carrera 4 та 911 Carrera 4S як в кузові купе, так і кабріолет. Їм притаманні ті ж характерні особливості, що і задньоприводним версіям: полегшений кузов, підвіска, двигуни та трансмісії ідентичні, автомобілі відрізняються лише модифікаціями, пов'язаними з повним приводом. Це означає, що, не зважаючи на вищі показники динаміки та потужності, усі чотири моделі споживають менше палива, ніж попереднє покоління 911. Повнопривідний 911 вирізняється, перш за все, ширшою задньою частиною кузова: у порівнянні з задньоприводним 911 Carrera, задні колісні арки ширші на 22 мм, а задні шини на 10 мм. Традиційна червона смуга між задніми ліхтарями також отримала нову форму.

borracho