27 та 28 квітня 2013 року у рамках днів відкритих дверей для гостей автоцентру «Віннер Автомотів» відбулася презентація абсолютно нового еволюційного Ford Kuga. Протягом чудових весняних вихідних усі бажаючі могли особисто оцінити оновлений експресивний дизайн екстер’єру та динамічний дизайн інтер’єру цього позашляховика під час знайомства з ним у салоні, а також власноруч відчути переваги повного приводу під час тест-драйву на дорогах загального користування.

Повністю оновлений Ford Kuga став довшим, нижчим та вужчим порівняно з автомобілями минулого покоління. Перелік інноваційних технологій та технічних рішень, втілених у моделі, підносить на новий рівень відчуття задоволення від керування, яке не минає навіть після того, як подорож закінчилася. Інтелектуальна система повного приводу та курсової стійкості оцінює поведінку автомобіля та визначає крутний момент, необхідний для кожного моста, для забезпечення оптимальних показників зчеплення та стійкості, дозволяє поринути у вир бездоріжжя з відчуттям впевненості у тому, що Ви легко здолаєте будь-які виклики. Покращена паливна економічна система бензинових двигунів - продовження історії EcoBoost, робить споживання бензину менше на 26% порівняно з минулим поколінням Kuga. Сміливий та сучасний екстер'єр вдало доповнено просторим інтер'єром з витонченим дизайном та безліччю корисних інноваційних технологій.

Як завжди, однією з головних умов вдалого автомобіля є відчуття комфорту та безпеки, тому модернізований Ford Kuga має систему активної допомоги при паркуванні та контролю мертвих зон, адаптивний круїз-контроль, а також багажник із системою безконтактного відчинення.

Традиційно для будь-якого заходу у родині «Віннер Автомотів» кожен гість отримав пам'ятний сувенір, максимум уваги та вичерпну інформаційну консультацію від професійних спеціалістів відділу продажу. Коментарі гостей були наповнені лише гарними епітетами, а в їхніх очах можна було прочитати бажання неодмінно мати новий та сміливий Ford Kuga. «Незмінно з тобою у будь-яку пору року!», - найпоширеніший відгук, який залишали гості заходу.

Отже, абсолютно новий Ford Kuga вже у автоцентрі «Віннер Автомотів» та чекає на знайомство з Вами! Завітайте та переконайтеся у його безкомпромісній привабливості!

Где это происходит
Виннер Автомотив
Автосалон, Киев, просп. Московский, 24 д
Средняя оценка: 3,4на основе 5 отзывов
5 отзывов 9 автоуашников

«Компанія «Віннер Автомотів» - офіційний дилер Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover»..

AlekSokolov