25-26 червня 2013 року на автодромі «Чайка» відбувся перший етап чемпіонату. Першість у гострій та непередбачуваній боротьбі у класі «Туринг-лайт» за підсумками заїздів двох днів здобув Василь Водолага. Захоплююча та динамічна, місцями небезпечна гонка на треку, випереджання на соті долі секунди гідних суперників та вражаюча перемога у кульмінації стали результатом поєднання високого професіоналізму пілота, звитяжного духу «Віннера» та технічної досконалості автомобіля Ford Fiesta.

Цього року «Віннер Автомотів» став ближчим до автоспорту, підтримуючи його розвиток в Україні. В рамках Чемпіонату України з кільцевих гонок «Віннер Автомотів» виступає офіційним партнером заїздів Василя Водолаги, який бере учать у перегонах за кермом Ford Fiesta.

Мабуть, іншим сценарій першого етапу змагань бути просто не міг, адже Василь є чинним чемпіоном України у класі «Лада-1600», а слово «Winner», тобто «Чемпіон», на його автівці стало досить переконливою заявкою на перемогу.

Команда «Віннер» щиро бажає Василю успіхів у наступному, другому етапі Чемпіонату України з кільцевих гонок, який відбудеться вже 15-16 червня!

Где это происходит
Виннер Автомотив
Автосалон, Киев, просп. Московский, 24 д
Средняя оценка: 3,4на основе 5 отзывов
5 отзывов 9 автоуашников

«Компанія «Віннер Автомотів» - офіційний дилер Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover»..

AlekSokolov