Київ, з 5 по 18 серпня 2013 року у Порше Центр Київ діє спеціальна експозиція «50 років Porsche 911», демонструючи класичний модерн із поколінням Porsche 964 та вдосконалений досвід із сучасною моделлю дев’ятсот одинадцятого, відомого як сьоме покоління. Зокрема, для прихильників спортивного шику від Porsche Design Drivers Selection представлена колекція аксесуарів, присвячена 50-літтю моделі.

Впродовж п'яти десятиліть модель 911 є серцем бренду Porsche. Знайдеться небагато автомобілів, які можуть пишатися такою ж довгою історією та багатими традиціями, як Porsche 911. З моменту появи на IAA (International Automotive Show) у вересні 1963 року 911-й надихає автомобільних ентузіастів по всьому світу. Сьогодні він вважається істинним спортивним автомобілем, взірцем для інших. Ця модель також лежить в основі створення всіх інших моделей Porsche. Починаючи з Cayenne, закінчуючи Panamera, усі Porsche є найбільш спортивними моделями у своїх класах, втілюючи в собі елементи філософії 911.

Завітай до автосалону Порше Центр Київ, розташованого у самому центрі Києва, та стань ближче до славнозвісного бренду та автомобіля легенди - Porsche 911. 

AlekSokolov