17 жовтня 2013 в автосалоні «Віннер Автомотів» відбулося відкриття першої в Україні 5-ти щіткової мийної установки CB 5/25 для легкових автомобілів. У світі всього працює чотири таких мийних установки - в Німеччині, Великобританії, Китаї, а тепер - і в Україні.

Успішний автомийний бізнес вимагає оперативності, ефективності та якості. Тому компанія«Віннер Автомотів» зробила вибір на користь довговічної мийної установки Kärcher серії CB.

Весь процес миття автомобіля - нанесення миючого засобу, миття та сушка - триває лише 180 секунд.

Чотири бічні щітки, одна верхня щітка і пристрої для миття коліс чудово очищують автомобіль зі всіх боків. Довговічні компоненти і сталеві елементи конструкції, піддані гарячому оцинкуванню, гарантують надійну роботу з мінімальними витратами часу і коштів на обслуговування. Обравши таку установку, «Віннер Автомотів» зконцентрувся саме на якості та швидкості обслуговування своїх клієнтів. Монтаж і установку конструкції здійснив дилер представництва Alfred Kärcher GmbH & Co CG - компанія «Ювента -К».

Довідка: Компанія Alfred Kärcher GmbH & Co. KG була заснована в 1935 р. підприємцем і інженером Альфредом Керхер, компанія є сімейним підприємством. У компанії працює 6 859 співробітників. Представництва компанії зосереджені в 44 країнах по всьому світу. Представництво в Україні працює з 2006 року. Компанія виробляє побутову та професійну техніку для очищення та прибирання. До широкого спектру продукції Kärcher відносяться миючі апарати високого тиску, прибиральні і миючі пилососи, пароочищувачі й склоочисники, миюче обладнання для автомобілів, апарати очищення сухим льодом, миючі засоби, системи водопостачання та очищення води, а також насоси для дому та саду з відповідними аксесуарами.

Автоцентр «Віннер Автомотів» чекає на Вас!
Адреса: пр-т Московський, 24 д
Київ, 04655, Україна
тел. 496 00 06
факс. 496 45 83

Где это происходит
СТО Виннер Автомотив
Виннер Автомотив
СТО, Киев, пр-т Московский, 24Д
Средняя оценка: 2,475на основе 10 отзывов
10 отзывов 3 автоуашника

Отдел сервиса Форд является крупнейшим по площади и имеет лучшее оборудование, с помощью которого, сервисные работы любой сложности проводятся с максимальным качеством и эффективностью. Современное оборудование сервиса в соответствии со стандартами Ford Motor…

Виннер Автомотив
Автосалон, Киев, просп. Московский, 24 д
Средняя оценка: 3,4на основе 5 отзывов
5 отзывов 9 автоуашников

«Компанія «Віннер Автомотів» - офіційний дилер Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover»..

Робот Вертер
Робот Вертер