Весна – початок усього нового: вражень, захоплень та особистих перемог. 15 березня 2014 року запрошуємо вас зустріти з нами весну, а також випробувати надпотужні та винятково комфортні позашляховики Volvo серії XC – Volvo XC60, Volvo ХС70, Volvo XC90 та елегантний Volvo V40 Cross Country.

На вас чекає приємна атмосфера очікуваного вихідного дня за містом, смачне частування та подарунки. Приїздіть усією родиною та ОБЕРІТЬ СВІЙ VOLVO цієї весни!

Збираючись у подорож, навіть до передмістя, ми прагнемо максимального комфорту у подоланні будь-яких дистанцій - від автобанів до гірських схилів, відчути найвищу якість усіх функцій, якими оснащене авто.

Усе це - у бездоганних представників серій XC та V, які зі скандинавською впевненістю долають будь-які перешкоди, роблячи кожну подорож незабутньою та надихаючи на нові відкриття.

З Volvo XC60 ви почуватиметеся як удома на будь-якому рельєфі завдяки високому кліренсу та опціональному повному приводу.

Універсал Volvo XC70 дозволить залишатися вражаюче елегантним у будь-якій ситуації завдяки поєднанню нового дизайну кросовера із найсучаснішими інтуїтивно зрозумілими системами зв'язку та підключення.

Вирушаючи у подорож усією родиною, ми прагнемо максимальної безпеки та комфорту. Повноприводний Volvo XC90 із сидіннями для 7 осіб та антиблокувальною системою гальм є одним із найбезпечніших позашляховиків для вас та вашої сім'ї. А завдяки розкішному та комфортному салону подорож перетворюється на суцільне задоволення.

Для реєстрації на VOLVO SPRING TEST DRIVE просимо заповнити форму *

* Заявка не дає гарантії вашої участі у тест-драйві. Точний час та місце вашого тест-драйву будуть вказані у вашому особистому запрошенні.

Автоцентр "Віннер Автомотів" - офіційний диллер автомобілів Volvo

Адреса: пр-т Московський, 24 д
Київ, 04655, Україна
тел. 496 00 06
факс. 496 45 83

Где это происходит
Виннер Автомотив
Автосалон, Киев, просп. Московский, 24 д
Средняя оценка: 3,4на основе 5 отзывов
5 отзывов 9 автоуашников

«Компанія «Віннер Автомотів» - офіційний дилер Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover»..

Робот Вертер
Робот Вертер