Позашляховик Mazda CX-5 оснащується дизельним силовим агрегатом SKYACTIV-D об’ємом 2,2 літра. Даний мотор дозволяє «вичавлювати» до 175 конячок. Цей двигун компонується з 6-ступінчастою коробкою «автомат» з повним приводом. Автомобіль можна буде придбати в двох різних комплектаціях — стандартну Touringі преміальну Premium. Ціна першого становить 445 500 гривень, тоді як вартість другої — 479 900. У продажу модель можна буде зустріти вже з першого квітня 2014 року.

За рахунок використання технологій SKYACTIV авто вважають одним з найбільш яскравих технологічних новинок на автомобільному ринку. Інженери компанії Мазда виконали величезну роботу, щоб автомобіль був створений з чистого аркуша і не нагадував нічого з існуючого на сьогоднішній день. Кожна деталь була побудована в гармонії, тоді як застосований мотор SKYACTIV-D є вінцем конструкції.

Конструктори створили екологічно чистий автомобіль, який при цьому має економічний і потужний силовий агрегат. Володіючи найнижчою на планеті ступенем стиснення (14:1) мотор виділяє мінімальну кількість шкідливих викидів. Розробники попрацювали з моментом загоряння, щоб підвищити ефективність «залізного серця». Без праці двигун зможе запускатися при температурі - 20 градусів. За рахунок зниження тертя вдалося добитися і зниження споживання палива. Таким чином, всі ці розробки дозволили знизити вагу агрегату SKYACTIV-D на 10 відсотків.

На трасі витрата палива автомобіля дорівнює 5,3 літрам на 100 км, що є незвично малою витратою серед автомобілів даного класу. Автомобіль має максимальний крутний момент в 420 Нм/2000 об.хв. і абсолютно відповідні агресивні форми дизайну. Mazda CX-5 навіть у себе на батьківщині, в Японії, де проживає переважна більшість фанатів бензинових кросоверів, з дизельним агрегатом моментально став одним з найбільш продаються автомобілів. У 2012 році автомобіль був покликаний автомобілем року, а вже з квітня 2014 дизельну версію Mazda CX-5 зможуть купити і українські автолюбителі.

Где это происходит
Автосалон ВиДи Скай
ВиДи Скай
Автосалон, Киев, ул. Большая Кольцевая, 60А
Средняя оценка: 0,0на основе 0 отзывов
1 автоуашник

«ВиДи Скай Моторз» - один из крупнейших официальных дилерских центров Mazda в Киевском регионе, общая площадь которого составляет 2200 кв.м. В автосалоне представлен широкий модельный ряд автомобилей Mazda.

Робот Вертер
Робот Вертер