В умовах сьогодення ненадійно покладатися на випадок і чекати подарунків долі — кожному з нас потрібні гарантії, зокрема, що стосується матеріальних надбань. Автосалон «Престиж-Авто», підтримуючи єдину в усьому світі політику взаємовідносин з клієнтами концерну Volkswagen AG, надає ряд гарантійних зобов'язань, даруючи тим самим своїм клієнтам спокій і впевненість у майбутньому.

Більше того, ми раді повідомити, що починаючи з 1 січня 2015 року Імпортером автомобілів марки Volkswagen в Україні - Порше Україна - було прийнято рішення про розширення гарантії на автомобілі комерційної лінійки.

Розширені гарантійні умови надають додаткові переваги для клієнтів:


1. Для усіх моделей комерційних автомобілів термін дії гарантії тепер становить 4-ри роки або 120 тис. км пробігу (для Crafter – 250 тис. км), в залежності від того, що настане раніше.

2. Перші два роки гарантії діють без обмежень щодо пробігу. Розширена гарантія (3-й та 4-ті роки) діє за умови недосягнення автомобілем вказаного пробігу та діє виключно на території України.

3. Розширена гарантія розповсюджується на  усі автомобілі комерційної лінійки Volkswagen, окрім переобладнаних.

 

Начальник відділу продажу автомобілів Автоцентру Volkswagen Хмельницькому ТОВ “Престиж-Авто” Мала Юлія поділилась своїми думками з цього приводу: Ми сподіваємось, що цей крок, має показати нашим клієнтам — автомобіль Volkswagen надійний, стабільний та якісний помічник у Вашому бізнесі, і це гарантовано виробником”.

 

Ми переконані, наші клієнти зможуть оцінити та віддати належне розширеній гарантії на Комерційні автомобілі Volkswagen.

 

За деталями звертайтесь, будь ласка, до офіційного дилера Volkswagen AG в Хмельницькому ТОВ Престиж-Авто, що за адресою Прибузька, 48/2 чи за телефонами (0382) 702-200 та (067) 380-04-55.

Где это происходит
Автосалон ООО "Престиж-Авто"
ООО "Престиж-Авто"
Автосалон, Хмельницкий, ул. Прибужская, 48/2
Средняя оценка: 4,25на основе 2 отзывов
2 отзыва 1 автоуашник

Компания "Престиж-Авто" - официальный дилер Volkswagen AG в Хмельницкой области - работает на украинском рынке в автомобильном бизнесе 12 лет, предлагая высококачественные услуги, как на этапе продажи автомобиля, так и в период послепродажного обслуживания.…

Робот Вертер
Робот Вертер