Як захистити свій автомобіль? На дорозі, на стоянці,-де б то не було 24 години на добу? Які ризики вас підстерігають? Крадіжка, пошкодження в результаті аварії, попадання каміння, пожежі, а також падіння сторонніх предметів, вибухів, стихійних лих, і багато іншого. Але в цих ситуаціях може постраждати не тільки Ваш автомобіль, можете постраждати і Ви самі, ваші близькі. Ви можете ненавмисно нанести шкоду майну і здоров'ю третіх осіб! Адже автомобіль за всіма міжнародними нормами визнаний джерелом підвищеної небезпеки! Єдиний шлях повністю або частково компенсувати втрати авто власника — це страхування.

Види страхування:

КАСКО

Страхування КАСКО — страхування засобів транспорту: суден, літаків, автомашин і т.п. Страхування КАСКО передбачає страхування тільки самих засобів транспорту (у комплектації заводу-виробника) і не включає в себе страхування пасажирів, перевезеного майна, відповідальності перед третіми особами і т.д.

«Авто КАСКО» — страхування Вашого автомобіля передбачає відшкодування ваших збитків, що виникли внаслідок:

Аварії (зіткнення, наїзду, перекидання, падіння); 

Пожежі, самозаймання; 

Стихійного лиха і дії непереборної сили; 

Угону транспортного засобу, пошкоджень при угоні; 

Крадіжки деталей, бою скла, та інших протиправних дій третіх осіб; 

Попадання каміння, падіння сторонніх предметів. 

 

У разі настання страхового випадку, наші партнери гарантують (якщо дане передбачено страховим полісом):

Евакуацію автомобіля з місця ДТП (якщо він не може пересуватися своїм ходом); 

Проведення відновлювального ремонту на фірмових технічних станціях Volkswagen; 

Ремонт з використанням оригінальних запасних частин (оплату повної вартості без урахування амортизації). 

Цивільної відповідальності

Страхування цивільної відповідальності — вид страхування, в якому об'єктом виступає відповідальність страхувальника за законом перед третіми особами, яким може бути завдано шкоди.

Страхування цивільної відповідальності поширюється на власників автомобілів, мотоциклів, інших джерел підвищеної небезпеки, власників будинків, торгових підприємств та особи, які займаються приватною практикою.

Страхування цивільної відповідальності власників автотранспорту — вид страхування відповідальності, яке забезпечує виплату потерпілому або його правонаступнику грошового відшкодування в розмірі суми, яка була б стягнута з власника коштів автотранспорту по цивільному позову на користь третіх осіб у разі каліцтва чи смерті, а також пошкодження або загибелі належить їм майна, що відбулися з вини страхувальника в результаті ДТП.

Тепер будь-який договір страхування Ви можете оформити на «Престиж-Авто

Где это происходит
Автосалон ООО "Престиж-Авто"
ООО "Престиж-Авто"
Автосалон, Хмельницкий, ул. Прибужская, 48/2
Средняя оценка: 4,25на основе 2 отзывов
2 отзыва 1 автоуашник

Компания "Престиж-Авто" - официальный дилер Volkswagen AG в Хмельницкой области - работает на украинском рынке в автомобильном бизнесе 12 лет, предлагая высококачественные услуги, как на этапе продажи автомобиля, так и в период послепродажного обслуживания.…

Робот Вертер
Робот Вертер