Штутгарт. Компанія Porsche святкує 75-річний ювілей своєї діяльності у Цуффенхаузені. Невдовзі компанія вироблятиме всі дводверні спортивні автомобілі у своїй штаб-квартирі. Успішний запуск виробництва третього покоління середньомоторного спортивного купе 718 Cayman відбудеться у Штутгарті, на заводі з багатими традиціями. До середини серпня компанія продовжуватиме використовувати свої потужності на заводі Volkswagen у Оснабрюці, де раніше вироблялися середньомоторні спортивні купе попереднього покоління.

«Ми повністю задоволені запуском виробництва моделей Cayman наступного покоління, - заявляє Альбрехт Раймолд, член правління з питань виробництва та логістики Porsche AG. - Після успішного запуску нової моделі 911 в кінці минулого року та нового 718 Boxster навесні 2016 року команда у Цуффенхаузені дуже відповідально підійшла до запуску цих автомобілів. Це ще один доказ того, що наші працівники щодня прагнуть до бездоганності та працюють з повною самовіддачею, щоб подарувати клієнтам Porsche особливі враження».

Виробництво всіх дводверних спортивних автомобілів у штаб-квартирі Porsche дозволить вже до серпня збільшити кількість щоденно виготовлених авто до 240 одиниць. На даний момент лінія збірки у Цуффенхаузені дозволяє випускати більше 220 транспортних засобів кожного дня. За 2015 фінансовий рік компанія Porsche випустила 22 663 автомобілі Boxster та Cayman (у 2014 році - 23 597 одиниць). Альбрехт Раймолд заявляє: «Після того як рівень виробництва природньо знизився, зважаючи на життєвий цикл продукції, зараз ми надзвичайно впевнені в успіху наших середньомоторних спортивних автомобілів нового покоління».

Нинішнє покоління середньомоторних спортивних автомобілів, які оснащені оновленими 4-циліндровими опозитними двигунами з турбонаддувом, вирізняється високою потужністю та економією палива. Модель базової комплектації з двигуном об'ємом 2 л може похвалитися стартовою потужністю у 220 кВт (300 к. с.). А спортивні моделі S з двигуном об'ємом 2,5 л - 257 кВт (350 к. с.). Потужність нових моделей на 18 кВт (25 к. с.) більша, ніж у їхніх попередників, показники комбінованої витрати палива яких становлять від 8,1 до 6,9 л на 100 км згідно з Новим європейським їздовим циклом.

Нові моделі 718 Boxster з квітня вже представлені у дилерськіх центрах в Україні. 718 Cayman та 718 Cayman S наразі доступні для замовлення; їх прем'єра на ринках Європи та в Україні запланована на вересень 2016 року. 

ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд» - офіційний імпортер автомобілів Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover та Porsche в Україні. Компанія розпочала свою діяльність у 1992 році та є одним із лідерів автомобільного бізнесу в Україні з відмінною репутацією та світовими стандартами якості. Десятки нагород і перемог у національних бізнес-рейтингах та автомобільних конкурсах красномовно свідчать про високі стандарти роботи та прогресивний підхід до ведення бізнесу в Україні. Дилерська мережа налічує 60 центрів з продажу та сервісного обслуговування автомобілів п'яти брендів по всій Україні. Детальніше про «Віннер» - на www.winner.ua.

Робот Вертер
Робот Вертер