Компанія «Єврокар», офіційний дистрибутор автомобілів Škoda в Україні, відновила прийом замовлень. Автоскладальний завод у Закарпатті знов запрацює у червні.

У травні офіційний дистрибутор відновив прийом замовлень на автомобілі Škoda. Запуск заводу «Єврокар» у Соломоновому на Закарпатті заплановано на початок червня, повідомила прес-служба компанії.

Ціни і комплектації доступних для замовлення автомобілів розміщені на сайті бренду Škoda в Україні. Офіційний строк поставки складатиме до 280 днів, однак фактично він залежатиме від кількості замовлень у черзі і може бути меншим. Для придбання також доступні автомобілі на складі, що були у наявності до 24 лютого.

Дилерські центри Škoda працюють залежно від ситуації у регіонах, де вони розташовані. Гарантія на автомобілі бренду під час дії воєнного стану в Україні зберігається у випадку невчасного проходження планового ТО за умови дотримання рівня технічних рідин.

Завод «Єврокар» Завод «Єврокар». Фото: facebook.com/eurocar2012

Завод «Єврокар» побудовано в 2002 році з розрахунку на крупно- та дрібновузлове складання автомобілів концерну Volkswagen (переважно бренду Škoda). За статистикою асоціації Укравтопром в 2021 році «Єврокар» випустив 3476 машин, що на 2.7% більше, ніж у 2020-му.

З перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну на заводі «Єврокар» було створено гуманітарний хаб та відкрито школу для дітей-переселенців.

Евгений Ушаков